REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
10.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

ÎPS Teodosie: Mă adresez POLIȚIEI și JANDARMERIEI, să NU întoarcă pe nimeni

ÎPS Teodosie: Mă adresez POLIȚIEI și JANDARMERIEI, să NU întoarcă pe nimeni

Replica API 30 noiembrie 2020 | 00:00 2398

Înaltpreasfințitul Teodosie a declarat în direct la RomâniaTV că sărbătoarea de Sfântul Andrei va fi una împlinită, la Sfânta Peșteră a apostolului și a făcut un apel la autorități să nu-i întoarcă pe închinători din drum. Înaltul prelat a precizat că la peșteră au fost marcate fluxurile pentru închinători, astfel ca distanța socială să fie respectată și niciun credincios să nu se îmbolnăvească.

ÎPS Teodosie

„Au venit jandarmii, acolo la peșteră, au verificat fluxurile, cum vor merge, mâine, închinătorii, astăzi au fost puțini, pentru că tradiția este ca pelerinii să vină chiar de ziua Sfântului Andrei, dar mâine cred că se vor aduna ceva oameni. Există marcaje unde să stea credincioșii, există fluxuri, există îndemnul, pe care l-am făcut și astăzi, pentru ca oamenii să respecte regulile sanitare și cred că mâine va fi o sărbătoare împlinită pentru cei ce vor veni la peșteră. Mă adresez Poliției și Jandarmeriei, să aibă înțelegere și să nu întoarcă pe nimeni, pentru că suntem legați în fața Sfântului Andrei, pentru că se respectă toate normele de protecție sanitară pentru ca nimeni să nu se îmbolnăvească, dimpotrivă, eu cred că cei care vor veni acolo vor deveni mai sănătoși, pentru că acolo este loc de vindecare, pentru că Sfântul Andrei nu ne-a părăsit, Sfântul Andrei este încă în comuniune cu noi, deci trebuie să fim și noi recunoscători”, a declarat înaltpreasfințitul Teodosie, citează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
CINEIIACESTTEODOSIEDECEREELPOLITIEISAFACASAUNULUCRURI.CHIARSINTETIINOCENTICUTOTI.SAUDOARLINGAI
1
0
www.furto.ro Doamne ajuta!
0
1
Cat de ignorant poti fi sa asculti asa un drac care s a dovedit a fi si turnator la securitate!? Cel mai bine ar fi sa fie lasate oile la pelerinaj, pt selectia naturala. Dc sa stea jandarmii si politistii in frig pt niste oi fara minte? Hai la cat mai multi saci pt oile domnului si poate odata cu ele pleaca si Satan Teo. Doamne ajuta!
3
0
Sa.i sugeti pola lu Teodosie, ca e mai ciumec ca voi fricosilor
0
11
Toti cretinii idioti se cred filozofi , mars mah in mortzii matii de civilizatul pulii.
1
2
Teodosie ia o de mana si pe avovata ai desteapta care nu stie cum se afirma si intrati in spitalul de infectioase unde saraci oameni se chinuie si vedeti daca exista covid si daca toti instigi oameni la nerespectarea legi poate se gaseste si cineva in romania sa aplice legea si ptr tine ,poate dumnezeu exista si ati arata si tie suferinta oamneilor ,fratilor dumnezeu este in inimile noastre si in credinta noastra nu in bataia de joc a lu Teodosie care se crede sfant deja , mai e loc la palazu mare la spital
2
3
Frec Kocar
1
1
Nemernicule!Sa iti fie rusine!Sper sa nu ai ghinionul sa te infectezi, ca sa vezi prin ce trec bietii oameni!
5
0
needucate a fost si este problema tarii astia!Ele se descopera si isi fac de cap , dau cu parerea urat mirositoare, puturoasa ori de cate ori se iveste ocazia, asteptand ca putoarea lor sa aiba efectul dorit asupra educatiei civilizate a romanului ,degradand si compromitand tara, traditiile , cultura!
0
5
o sa va intoarca drequl in spital,spre cimitir!
0
2
Acest rebel neocomunist, turnator-indicativ Mache, homosexual nu are traba cu legile statului si induce in eroare credinciosii sa mearga spre contaminare si spre moarte. De frica alegerilor autoritatile au o atitudine de no combat. Teodosie face jocul murdar al PSDului. Muie PSD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
8
5
Inca o data preotii va dau la muie. Bravo lor. Saracilor....
3
12
Ce muie le am dat daca au stat.Care mai stati muie o sa luati.Asts inseamna sa fii JUPIN !!!
4
4
Asa ar trebui sa fie. Cine vrea sa mearga la slujba, sa fie lasat sa se duca. Este riscul fiecaruia. Nu ar trebui sa fim atat de habotnici sau sa se faca exces de zel. In marketuri nu este riscul de infectare?
6
9
in sutana si limuzina de 90.000 euro
18
3
O gamada de usr isti comenteaza pe aici. Aia nu au niciun dumnezeu
5
11
Sunt de acord. Sa-i amendeze mai intai si abia apoi sa-i intoarca!
12
2
Cand ai dat si tu de pomana saracilor o paine sau o masa calda? Tot ei sa iti dea tie? Unde s-a mai pomenit ca un preot sa vina la slujba cu limuzina audi si sofer ! Ce popor primitiv !
17
3
Respecta legea si nu msi face jicuri politice.
13
4
Nu vede, nu aude cate persoane sunt infectate si cati au murit.
12
6
Mai bine sa se roage ptr sufletele celor bolnavi grav in spitale si a celor care n-au avut noroc sa traiasca --- Acest parinte sa mearga la doctor ca e grav bolnav cu capul !
17
3
Multa muie la toti U.S.R.-istii care refuza sa jure cu mana pe biblie ! Satanisti jegosi ! Poponari nenorociti ! Homosexuali imputiti ! Huoooo !!!
7
17
Unde-i ordin, nu-i tocmeala!
12
2
Catre Nataraii de mai Jos care Injura ca Taranii prosti de la Vaci :lasa-ti Omul in Pace in treaba lui sa-si faca datoria cum trebuie mai nataraiilor si nu mai il criticati ca Taranii prosti de la Vaci Bai satanistilor care Nu cred in Dumnezeu!
4
25
Prea sfideaza legea acest talhar pitic in rochie.
24
4
bine ca puteti sa plecati la munte dragi cocalari parveniti,in plina carantina, distractie placuta
5
17
pe asta l-as tortura! incet incet!
11
7
Adica nea Teodosie indeamna politistii si jandarmii sa nu respecte legea si ordinele date de superiori??? Il intreb eu ce se intampla cu preotii care nu ii respecta mizeria aia de ordin pe care l a dat el ca toti preotii sa vina in interes de serviciu la Sf. Andrei. Va spun eu....sunt pedepsiti exemplar...chiar unii care nu l asculta sunt alungati din randul preotilor. Acum il intreb ...cum cere ca politistii si jandarmii sa nu respecte legea si ordinele superiorilor cand el le cere subalternilor sa i respecte ordinele. Sa ne explice...ca nu inteleg deloc aceasta logica....
26
6
Du-te in mortii ma-tii, cu toata prefacatoria ta cu tot, urmat de clanul tau de ninja negri si barbosi! Iti doresc sa te imbolnavesti de virusul in care nu crezi si sa ajungi sa i te adresezi direct lui ma-ta, care, presupun, este moarta de mult timp! Presupunerea este bazata pe faptul ca esti un bosorog senil si neadaptat vremurilor contemporane. Dispari, barbos cu voce tremuranda, nu impresionezi pe nimeni! Cel putin, pe nimeni care are o farama de creier! Sictir! Am zis!
31
7
De cand acest om fatarnic nu respecta nimic: autoritati, legi, nu este in stare sa faca caritate cum ar face un bun crestin imbuibat si plin de ifose si bani.Am vazut in zilele acestea multi care s-au inregimentat in spatele unor spitale si au ajutat cu tot ceea ce au putut pe cand pastorul sufletelor noastre full de bani si poleit in aur ne indeamna la hrana spirituala si expunere in fata acestui virus nemilos.unde este caritatea bisericii? Unde sunt bolnavii vindecati? Pune mana parinte si citeste din cartea sfanta la capatul bolnavilor, maca atat sa faci bun! Roaga-te mai bine!Fa penitenta!
31
6
Sper sa crapi cat mai repede limbric cu ochi!
18
10
Cu putin timp in urma Comitetul Judetean pt.Situatii de Urgenta Constanta a decis ca pelerinajul de anul asta de la pestera sf.Andrei sa fie anulat din caza numarului mare de bolnavi COVID din judet si pt.ca spitalele sunt pline cu bolnavi dupa care tu ai atacat decizia asta la tribunal dar instanta a decis ca pelerinajul ramane anulat iar acum tu inviti lumea la pestera sf.Andrei,pai mai tataie daca tu nu respecti o hotarare a instantei asta e treaba ta,dar cu ce autoritate le ceri tu jandarmilor si politistilor sa incalce legea ma ecscrocule?.
35
6
Doamne ajuta !
8
9
Doamne ajuta !
8
11

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218