REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

ÎPS Teodosie nu e singurul episcop care a săvârșit slujba de Înviere în noaptea de marți spre miercuri

ÎPS Teodosie nu e singurul episcop care a săvârșit slujba de Înviere în noaptea de marți spre miercuri

Replica API 28 mai 2020 | 00:10 2627

Nu doar la Constanța Odovania praznicului Învierii Domnului a fost sărbătorită în mod deosebit, ci și la Catedrala Arhiepiscopală din municipiul Buzău.

ÎPS Ciprian

După modelul adoptat de ÎPS Teodosie, un alt coleg din Sfântul Sinod, ÎPS Ciprian, arhiepiscopul Buzăului și Vrancei, a săvârșit slujba în noaptea de marți spre miercuri, cu respectarea îndrumărilor bisericești și a măsurilor dispuse de autorități pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus.

După ce slujitorii Catedralei „Înălțarea Domnului” au oficiat slujba Vecerniei unită cu Litia, începând cu ora 22:30 a urmat Utrenia, conform Arhiepiscopiei. După miezul nopții, Înaltpresfințitul Părinte Ciprian, Arhiepiscopul Buzăului și Vrancei, a săvârșit Sfânta Liturghie, împreună cu un sobor de preoți și diaconi, în pridvorul lăcașului de cult. Cântările liturgice au fost interpretate de Corul Psaltic Misionar „Sfântul Roman Melodul” al Eparhiei.

Toți credincioșii aflați în curtea Catedralei Arhiepiscopale „Înălțarea Domnului” din Buzău au primit candele cu Sfânta Lumină de la Ierusalim, adusă și anul acesta în țara noastră, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dragul meu Tedi vorbind asa intr cunoscatori tre sa te opresti ca te bagavastia la cplivie
1
0
alt prea inalt ticalos si asta , ca si Mache din C-ta. Cu lumina de anul trecut ce se face ? se arunca ?m pt ce trebuie una noua ? , doar e la Ierusalim o smecherie cum o aprinde un popa la mormint.. Asta e o afacere materiala inventata de niste popi ca sa faca bani . Comertul e in floare.
5
0
Stiti de ce sunt asa de multe comentarii rautacioase ale neomaxistilor cu privire la slujba de inviere 2 ??? Simpu! Se oftica poponarii si USRPLUS ca ei nu pot face parada gay.
4
3
Un alt idiot membru psd
3
1
escule ,daca dumnezeu exista ,inseamna ca l ai vazut ...sa imi spui si mie cum arata ca tare sunt curios .e mai frumos ca alah sau budha?
3
3
Dumnezeu exista si religia nu este o prostie,problema este ca uni preoti s-au folosit de religie facanduse ca uita ce porunca le-a dat Isus apostolilor"cel care vrea sa fie mai mare dintre voi sa fie servitorul celorlalti,caci eu nu va trimit in lume sa fiti slaviti ci pentru ca voi sa fiti servitori celorlalti,pentru ca voi sunteti frati uni pentru alti nu sfinti si nici invatatori pentru ca de la Dumnezeu vine toata invatatura si doar El este sfant si invatator,El si cel trimis de El". Dar trufia i-a invins pe uni oameni ei consideranduse nu doar stinti ci innaltpreasfintiti.
12
1
Cine zice ala e! - Mizerie esti tu , cand nu va mai fi religie nu va mai fi nici om!
6
5
ce fetze au oile care au venit !
5
4
Pai da da singurul si tot singurul care are sc funerara.Binenteles acesta nu recunoaste dar stirile date la tv au aratat asta nu mai vb de benerele puse cu nesimtire reclama desigur la tooooate bisericile din subordinea sa.Sa mai detaliez cred ca este de prisos.Tre trimis la beciul domnesc sa se reculeaga citeva primaveri far cieresi
5
2
nici nu se putea altfel.ma mir ca in moldova nu s-a trezit nimeni sa faca a 2-a inviere.Foame mare ba baiete
9
3
Cand se va termina cu mizeria asta numita religie va fi pace pe pamant!
12
4
Cautati imagini din Grecia sa vedeti cata lume a fost la slujbele din toata tara
4
8
Tembeli!.....
17
6

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614