REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

IPS Teodosie SCAPĂ DE ARESTUL LA DOMICILIU!

IPS Teodosie SCAPĂ DE ARESTUL LA DOMICILIU!

Replica API 30 mai 2017 | 00:10 342

Magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție au respins contestația procurorilor DNA. Astfel, IPS Teodosie rămâne sub control judiciar. Amintim că judecătorii de la Curtea de Apel Constanța, la data de 22 mai, au respins cererea DNA de înlocuire a măsurii controlului judiciar cu arestul la domiciliu, dar decizia nu a fost definitivă, astfel că s-a judecat apelul la ÎCCJ.

În cererea procurorilor de înlocuire a măsurii controlului judiciar se menționează că inculpatul a demarat activități de accesare a fondurilor europene, deși acest lucru i-a fost interzis în mod expres și neechivoc prin obligațiile stabilite în cadrul controlului judiciar.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un nemernic care trebuie sa fie runcat in puscarie. Sub masca de popa se ascunde o javra penala.
2
0
dane ,uite aici comentariu democratic: Ion Ratiu a luptat in numele democratiei pentru ca eu sa iti pot spune SUGI PULA si mai da-te-n sloboz cu creierul tau de cacat !
3
0
Ce m am speriat de pracorditul asta
5
0
Da.ti va rog si poze cu el mort pe masa sa se bucure si sufletele noastre in ziua de rusalii .Ps. Daca aveti si poze cu el cand si.o baga in cur postati varog ca.mi sunt foarte dragi.Satana sa.ti fac dragoste in gura si mort si viu
5
0
Judecatorii care dau asemenea decizii la puscarie pe viata !Daca vine razboiul veti fi toti executati in baza probelor scrise de voi!
6
0
Avocata diavolului. Lucrurile nu vor ramane asa pe fondul judecarii cauzei, un bob zabava si o sa vedeti.
8
0
apara numai penali! si judecatorii astia numai judecatori nu sunt! rusine! s a dovedid clar ca a incalcat controlul judiciar! imi este scarba de acesti preoti penali,pacat ca i pune in umbra pe restul!
9
0
Imi este scarba sa vad cum acesti infractori sunt salvati de inchisoare.Ce constinta ai doamna avocat sa aperi acest cap al Mafiei bisericesti si tot grupul lor de infractori disimulati in clovni bisericesti.Sa va fie rusine !
11
0
Cum se poate sa acceptati asemenea comentarii traim intr-o tara cu o asa zisa democratie dar asemenea comentarii si atata ura nici ca se poate accepta
0
6
nu il bagati la parnaie ca poponarului s-ar putea sa ii placa, mai degraba un glont in cap... Un cacat nenorocit si parsiv cu un tupeu inimaginabil - seful preotilor puturosi si poponari e mai presus de lege , numai in Romania e posibil, ca aici omul e prost si se teme de biserica ....
7
1
make a fost turnator la secu, face parte din sistem, nu o sa pateasca absolut nimic.
10
2
Mai magarule, cum mai ai tupeul sa vii in fata constantenilor di sa te dai sfant, porcule! Ai scapat adtazi, hotule, dar pierderea arhieriei este aproape. Cine mai crede in tine, homosexual batran! Increderea oamenilor in tine, porcule, ti-ai probat-o inca o data, cand ai facut simulacrul ala de "procesiune" pe 20 mao, cand in coloana aveai militari, hotii fe protopopi, Jean si Prodan, care, fie vorba intre noi ca nu ne aude DNA, au furat toata Nazarcea. Mizerabilule, cum pui seara capul pe perna, ordinarule! In perceptia constantenilor, tu esti deja un puscarias, desi inca nu esti condamnat!
18
2
L-ati vazut ce fata avea azi magarul? Cica ii igaduie patriarhul sa slujeasca! Mai muie, cat rau ai facit altora mai mici ca tine. Escroc ordinar, hot de joasa speta, mizerabil...! Mortii matii de bandit, impreuna cu toata sleatca ta! Vei plati, neaparat. Iti promitem ca vom veni sa-ti aruncam chiftele peste gard la Poarta Alba. Muita," fetita draga,,
17
3
raspopitu asta securist nu va pati nimic ptr. cata frauda si spalari de bani a facut doar in interes personal ! Sa verifice DNA-ul ce imparatie are in Bucovina si nu doar acolo .... de unde atat banet ?
15
2
bai, voi nu stiti ca banditu asta a fost, este si va fi omu Securitatii, ori sri ? Sa vedeti ca peste vreo 2-3 luni il achita ca pe Orban,ca pe chiliman, ori alti codosi securisti..Noua ne arunca vrajeli si cacaturi ca sa punem botul ca fraierii..Securitatea misuna peste tot, dar blat ca sa nu-i vada fraierii..
16
1
Satana Spagoveanul - nenea Porcu ...
16
1
Jiji becali il va infia pe teodosie si il va tine acasa la el,sa castige fcsb mereu,na ofticatilor!!!Lutu da cu tamaie si teodosie studiaza adversarii fcsb- ului.
9
1
Pai dac-a intervenit escrocul ala mare de la Bucuresti, ca doar trage tare sa faca Catedrala Neamului de Hotzi, iar poporul traieste in noroaie pana-n gat. Hotzii tin doar cu hotzii, iar Justitia umbla cu capul spart..ca doar e Justitia Hotilor..
14
1
nu in casa trebuie bagat spagoveanu,in primul rand n-ai stii in care,avand atat de multe,trebuie arestat si cazat in puscarie,cu toate ca si aici apare o dilema,sa-l bage la tigusor-copou,ca balauru-i din suceava sau la poarta alba ca furaciunile le-a facut in constanta,oricum la puscarie sa fie ,ani multi sa fie
12
2
sa faca hora popilor cu cioaka si avocata sa joace peri nita, cu maria sa
8
3
Bag pula in Teodosie. Sa ma linga in cur cand ma cac cu stropi. Hai pup.
7
6
Ma pyys cu bollta pe toty kakatyy Romaniei!
8
6

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367