REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
5.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

ÎPS Teodosie, slujbă cu zeci de enoriași și copii împărtășiți cu aceeași linguriță!

ÎPS Teodosie, slujbă cu zeci de enoriași și copii împărtășiți cu aceeași linguriță!

Replica API 9 iulie 2020 | 00:00 2224

Zeci de enoriași s-au înghesuit în interiorul Mănăstirii Acoperământul Maicii Domnului, din Gheorghițeni, pentru a asista la o slujbă oficiată miercuri, 8 iulie, de Înaltpreasfințitul Părinte Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, alături de alți preoți.

În imaginile transmise live chiar de Arhiepiscopia Tomisului se poate vedea cum recomandările autorităților sunt ignorate. Enoriașii nu poartă mască de protecție și nici nu respectă distanța socială. Mai mult decât atât, ÎPS Teodosie continuă să împărtășească copiii cu aceeași linguriță, la finalul slujbei ce a ținut aproximativ trei ore.

La mijlocul lunii iunie, Biserica Ortodoxă Română, printr-un protocol încheiat cu Ministerul Afacerilor Interne, a stabilit un set de reguli privind participarea oamenilor la slujbele religioase. Printre acestea se numără distanța de siguranță obligatorie de 1,5 metri între persoane, cât și purtarea măștii de protecție în lăcașurile de cult. ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, nu a putut fi contactat pentru a oferi un punct de vedere.

S.H.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Atiita prostie si atiti inocenti vai si vai.Cum sa nu ii merga blana smecherului cu firma de funerare,cu spalatul mortilor in garaj.Am vazut ca sa pus batista pe tambal.Nici usturoi nu amincat nici gura nu ii pute.Stie el la cine fac referire.Apropos am sa trec sa iau hainele alea de acolo altfel sa pregatesti plata fratele meu.Nu mamicata le-a cumparat banuiesc.Fi pe faza.
1
0
Cum zicea cineva, Cel de sus il sjuta pe Shpago. Sau cel de jos? De aia nu apare covidu cum nici parnaia.
0
1
teodosie echivalent belzebut
0
1
Religia - o fraza de dansii inventata Ca cu a ei putere sa va aplece-n jug, Caci de-ar lipsi din inimi speranta de rasplata Dupa ce-amar muncirati mizeri viata toata Ati mai purta osanda ca vita de la plug?!
1
1
Hai sictir
3
1
Bagati.l la puscarie bagami.as pula in ma.sa
8
1
Un preot , in loc sa dea exemplu pt. saracutii aia cu capul, cu buna voie risca sa-i imbolnaveasca. Niste tampiti de la un capat la altul.
9
1
ai sange in instalatie nu ca momaia de daniel
1
12
Biserica traieste din prostirea maselor de credinciosi dintotdeauna. Noi suntem obisnuiti cu prosteala de aceea simtim repede cand altii ne iau de prosti. PNL incearca sa faca cu noi ce facem noi cu altii. Speriem lumea cu dracii ca sa vina la noi sa i aparam. Politicienii sperie lumea cu virusii ca sa apara in ochii oamenilor ca izbavitori de virusi. Totul contra cost, binenteles.
21
2
...se joaca cu curul gol pe linga pula sculata si ei stiind ca-i vorba de noroc,ca nu-i imbolnavesc pe enoriasii descreierati.
12
1
Puscariasul asta de popa PSD-ist nu respecta nicio lege si vrea cu tot dinadinsul sa omoare toata Constanta ca sa demonstreze ca acest guvern este incomperent
20
2
Alo, spitalul de nebuni palazu mare, nu aveti o camera pentru prea bengosu, prea frumosu, prea imbecilul nostru, platesc eu internarea dar sa fie pe termen lung, foarte lung
22
2
trebuie sa recunosti Silviule ca suntem o natie de handicapati, prosti si mai ales inculti. Daca nu aveam Covit vreo baba care a supt pula cu o noapte inainte a luat sifilis de la faker. Si dupa te duci si tu sa te spovedesti cu aceeasi lingurita. Si la 2 saptamani vezi ca i-a iesit lu' nevastata, iubita, logodnica sau amanta ta bube pe labii. Ce faci ? Cum explici fenomenul cand toate te vor invinovatii pe tine ??? O sa-l iei pe Teodosie de barba si o sa-i dai o muie corect, corespunzatoare pe barosaneala ca ti-a dat cu lingurita lui de argint sifilis ??!!!
19
3
Bai Silviule, pupincurist de cur si poala al lui Teodosie, mergi boule, nu bou-pardon, vita, oaie -ca numai astea sunt...neganditoare, megi vita si bea si tu din lingurita " sfintita". Spune-i prostule si lu tomitanu' lui cacat sa se serveasca el si popimea slugarnica cu care pozeaza, din si cu aceeasi lingurita. Apoi , adica ...dupa, vita, mergeti si stati vreo 3 ore in sectia ATI de la Sp Municipal. Asa, sa va i-a putin, corona9! Poate face virisul caratenie printre popimea nesimtita! Ps- postaci in sutana mai bine pupati-l direct in cur pe castrat,fara smsuri,escroci ordinari ce sunteti !
17
4
De cand asteptati momentul...Cum apare ceva de ips gata pe el, daca justitia a zis ca e nevinovat si ca lingurita nu face obiectul vreunei incriminari penale, voi ce mai doriti prin asfel de articole ??
5
25

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920