REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
10.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Irina Columbeanu s-a mutat în SUA datorită lui Mr. Pink? Irinel: „M-a certat“

Irina Columbeanu s-a mutat în SUA datorită lui Mr. Pink? Irinel: „M-a certat“

Replica API 19 mai 2022 | 00:01 1031

Irinel Columbeanu urmează să lanseze o nouă carte, în cadrul căreia a vorbit despre plecarea fiicei sale, Irina, în SUA. În cel de-al treilea volum al autobiografiei sale afaceristul a povestit despre rolul pe care Mr. Pink l-a jucat în viața copilului său.

Irina Columbeanu a locuit o bună perioadă de timp în „palatul” de la Izvorani deținut de tatăl său și mare a fost mirarea multora când micuța s-a mutat în SUA, alături de mama sa, Monica Gabor, și partenerul acesteia, Mr. Pink. Irinel Columbeanu nu s-a lăsat convins cu ușurință de fosta parteneră și chiar recunoaște că, la început, nu putea să accepte situația și nu și-a dat acordul, scrie click.ro.

Citește și Irina Columbeanu, şi frumoasă, şi deşteaptă. Decizia luată la 14 ani, care l-a făcut nespus de mândru pe Irinel

Ulterior, Irinel Columbeanu a avut parte de o întrevedere cu Mr. Pink, întrevedere ce avea să fie decisivă pentru viitorul Irinucăi. Întreaga acțiune s-a petrecut într-o parcare subterană, unde milionarul american și-a ieșit din fire când a sesizat că tatăl Irinei nu are de gând să-i permită fetei plecarea în SUA, chiar dacă decizia ar fi fost în favoarea micuței.

Mr. Pink s-a certat cu Irinel Columbeanu, din cauza Irinei

Actualul iubit al Monicăi Gabor a fost deranjat peste măsură de lipsa de reacție a lui Irinel Columbeanu. În ultima sa care se arată faptul că a amânat decizia luni bune, timp în care lui Mr. Pink nu îi oferea niciun răspuns concret.

„Discutară mult, și despre i.Go.live și despre criptomonede, dar laitmotivul lui Pink era ce are Ili de gând cu viitorul Irinei, să o lase atunci în America cu ei să meargă la școală și să crească acolo.

Nu îi venea nici să spună nu, nici să spună da. Pur și simplu, evita să dea un răspuns tranșant, pentru că, sincer, nu era încă sigur cum și când ar fi fost mai bine pentru ea, până într-o seară când îl aduseră de la un restaurant japonez înapoi la apartament și mai stătură amândoi de vorbă în mașina lui Pink în parcarea subterană.

Monica era în spate și nu zicea nimic, iar Pink se enervă că nu putea scoate de la el nici da, nici nu și a început să-l certe. Că asta înseamnă lipsă de responsabilitate față de copil și încă și mai multe, spuse sau nespuse și mai mult doar subînțelese.

Nu le putea nici el răspunde, nici ei, nici lui, ceea ce exact simțea că se petrece în sufletul său, înainte să se clarifice, el cu el, așa că le spuse că pe 9 ianuarie el și Irina se vor întoarce amândoi în România și după aceea se va mai gândi la acest subiect.

Era mult prea serios pentru a fi judecat și hotărât sub presiunea timpului. După care ieși tăcut din Rolls, chemă liftul și urcă în apartament. La plecare la aeroport, când așteptau îmbarcarea, i se părut că Irina era parcă un pic îmbufnată. De altfel, și el era frământat de acea discuție care, una peste alta, îi lăsase un gust până atunci necunoscut și cam amar.”, a scris Irinel în cel mai nou volum al cărții sale.

Ce l-a determinat, de fapt, pe Irinel Columbeanu să renunțe la custodia fiicei sale

În urmă cu patru ani, în vara lui 2018, Irinel Columbeanu a dus-o pe Irina, fiica lui, la aeroport. Urma să își petreacă vacanța de vară în SUA, la mama sa, însă a decis, când sejurul copilei se apropia de final, că îi va permite să se mute. Ce l-a determinat să ia aceasta decizie și să renunțe, practic, la custodia fiicei sale? Condițiile de trai și posibilitățile de dezvoltare de peste ocean.

„Ceea ce, dintr-odată, îl izbi fu conștientizarea diferenței între cele două lumi, cea de acolo, în America, a permanentei accelerări a căutării și aplicării noului în toate domeniile, și cea de aici, din România, unde niciun doctor n-ar fi operat-o cu un consimțământ parental transmis în acest fel din străinătate, unde dacă vrei să candidezi undeva, la orice alegeri, ca să fie oficial andorsate semnăturile susținătorilor tăi trebuie neapărat să fie prezentate acelea pe hârtie „în original.

Eventual într-o căsuță de tabel și, dacă mai sunt unele și false (că doar se vând, i se oferiseră și lui acum 6 ani, cu prețul pe mia de semnături), „lăsați, mai vedem noi, „totul se-aranjează. Se duse în fosta cameră a tatălui său ca să se gândească bine și să se hotărască ce să facă, și după ce așteptă să se facă o oră rezonabilă de vorbit, de fapt de continuat discuția din ianuarie cu Pink de la Los Angeles, când îl certase în parcarea subterană, puse mâna pe telefon:

— Bună, Monica! Știi, pe lângă consimțământul trimis pe WhatsApp mai am unul, în legătură cu ce am dezbătut atunci, în ianuarie, cu Pink în parcare, pe care ți-l transmit acum verbal, prin telefon: e OK”, se mai arată în cartea lui Irinel Columbeanu.

Irinel Columbeanu și Monica Gabor s-au cunoscut în 2005

Irinel Columbeanu și Monica Gabor s-au întâlnit în anul 2005, iar afaceristul caracterizează începutul relației ca dragoste la „prima vedere și jumătate”. În același an și-au oficializat relația și au fost împreună vreme de 5 ani, timp în care au devenit părinții Irinei. În urmă cu 11 ani s-au despărțit, iar ea s-a mutat în SUA, unde trăiește o poveste de iubire cu un afacerist cunoscut peste ocean, cunoscut drept Mr. Pink.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
o copiaza pe maicasa si pe matusea din Dubai .O sa fie o viitoare c***a .
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614