REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
13.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Irina Loghin este internată la Matei Balș: ea și întreaga familie au coronavirus

Irina Loghin este internată la Matei Balș: ea și întreaga familie au coronavirus

Replica API 30 august 2020 | 15:59 2342

Îndrăgita artistă de muzică populară Irina Loghin (81 de ani) este internată la spitalul ”Matei Balș”, fiind diagnosticată pozitiv cu noul coronavirus. Artista susține că se simte bine și nu acuză alte probleme de sănătate, la fel ca întreaga sa familie.

Irina Loghin

Vedeta spune că nu are simptome, însă cel de-al doilea test a ieșit pozitiv, iar acum se află înternată alături de soț, fiu și noră în unitatea spitalicească de la Matei Balș.

„Am venit să fac toate analizele pentru că soţul meu a ieşit cu coronavirus, asimptomatic. A fost Ciprian cu el pe la mare şi acum indiferent cum o să iasă, sunt asimptomatică sigur. Am miros, nu tuşesc, nu am febră, am poftă de mâncare. Vreau să mă asigur să fac investigaţiile la spitalul care trebuie. Îmi vine să ies pe geam să plec că nu-mi place să stau închisă, e un parc aşa frumos în curtea spitalului “, a declarat Irina Loghin, la Antena 3, după ce primul test i-a ieșit negativ, sperând ca și cel de-al doilea să aibă același rezultat, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pune cratima diarie injosita inainte sa vorbesti despre conspiratii
0
3
Bine ma profesosore,adica toate tarile astea pentru care turismul inseamna o sursa mare de venit la bugetul national :Franta,Spania,Italia,Grecia,ect,au niste conducatori prosti dupa parerea medicului specialist in boli infectioase Dan din Romania,pentru ca anul asta au renuntat in mare parte la sursa lor de venit reducandusi foarte mult activitatea in domeniul HORECA.
5
1
COVID-19 exista! Nu este loc de nicio indoiala! Punct! Cei mai multi sunt asimptomatici si nu au nevoie de nici o ingrijire medicala. Doar cei cu comorbiditati sunt afectati si dintre ei doar o parte mica, mor. Poate si tu, cititorule, ai covid dar nu stii. Aia este! Asta nu inseamna ca trebuie sa inchidem tot si sa stam in case in carantina pana gasim un leac. Doar trebuie sa ne ferim atat cat putem si sa pastram distanta sociala. Asa fac si cei din tarile civilizate. Nimic mai mult! Oricum, majoritatea abia a invatat sa se spele pe maini..bun si covidul asta la ceva.
15
4
Irina a facut coronavirus la pula.
10
6
fuego si o salveaza
10
3
Nu are nici pi naiba. Doar ca nu mai are cantari. Asa ca s-o bagat in corona.
13
9
pentru ca acestia de la replica nu sunt obisnuiti cu comentarii argumentate, fac ce stiu mai bine- nepermis-si sunt obligat sa revin si sa argumentez nepermisul. L-am intrebat le dl dorneanu dca dsul a semnt un juramant precum medicii care si-au dat viata pentru a salva vieti-vieti puse in primejdie de decizia dansului-imediat dupa decizie au crescut cazurile, s-au inmultit decesele, suntem pe un drum ascendent. Simpla mea intrebare era legata de modul in care dl dorneanu a respectat juramantul semnat si daca are pe constiinta mortii
10
5

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614