REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Irina Loghin, sărbătorită ca o regină, la Constanța. Surprizele de pe scenă au copleșit-o!

Irina Loghin, sărbătorită ca o regină, la Constanța. Surprizele de pe scenă au copleșit-o!

Replica API 26 februarie 2020 | 00:00 454

Irina Loghin

foto: Click!

O petrecere demnă de o regină, așa cum este supranumită binecunoscuta interpretă de muzică populară Irina Loghin! Artista a împlinit 81 de ani și a fost serbată de cei aproape 800 de fani la Constanța, acolo unde a susținut un spectacol pe 21 februarie. A cântat, iar la final a primit ropote de aplauze și un tort special, scrie click.ro.

Irina Loghin, ”Regina muzicii populare”, a împlinit pe data de 19 februarie vârsta de 81 de ani. A petrecut în sânul familiei, însă pe data de 21 februarie a fost invitată la Constanța, pentru a susține un program artistic de 45 de minute la restaurantul Dorna, organizat în avans de Dragobete, alături de alți artiști precum Maria Constantin sau Nicu Paleru. Când au văzut că Irina este cap de afiș, fanii s-au îngrămădit să cumpere bilete, așa că peste 800 de persoane au venit vineri seara să o vadă în carne și oase pe diva muzicii populare și să-i asculte cântecele.

Melodia ”Casa părintească nu se vinde” a emoționat de-a dreptul, iar cei prezenți au lăcrimat și au fredonat versurile la unison. La final, Irina Loghin a stârnit ropote de apaluze și, deși era plătită să cânte 45 de minute, a făcut o excepție prelungind programul cu încă 45 de minute, datorită faptului că a empatizat foarte bine cu publicul.

Și, deși era invitată să cânte pentru constănțeni, iată că evenimentul s-a transformat în propria ei petrecere, fiind sărbătorită ca o regină. La final, proprietarii localului au adus un tort special, cu trei etaje, iar cei prezenți au cântat în cor ”La mulți ani”.

Irina Loghin a fost surprinsă de gest, dar și de căldura cu care a fost întâmpinată de publicul ei. De remarcat faptul că s-a prezentat impecabil și că la vârsta ei arată foarte bine. Nu doar vocal a fost la înălțime, ci și cu prezența: super coafată, îmbrăcată în port popular, cu zâmbetul pe buze și în mare vervă!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La multi ani d-na Irina Loghin - REGINA CANTECULUI POPULAR, da ! Multumim d-na Irina Loghin, multumin Constanta!
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218