REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Irina Rimes a depășit momentele critice și se răsfață într-o vacanță în Africa alături de iubit

Irina Rimes a depășit momentele critice și se răsfață într-o vacanță în Africa alături de iubit

Replica API 15 ianuarie 2020 | 00:00 549

Irina Rimes

Foto: arhivă personală

Ultima zi a lui 2019 a prins-o pe Irina Rimes (28 de ani) pe patul de spital. Tânăra solistă a trecut printr-o operație de natură ginecologică, după ce a suferit o hemoragie internă care-i punea viața în pericol. Din fericire, medicii și-au făcut datoria, iar Irina a trecut cu bine peste acest obstacol. Mai mult, s-a recuperat repede, iar după doar 11 zile de la intervenția suferită, se afla deja pe scenă. După alte câteva zile, jurata de la "Românii au talent" a plecat în vacanță. Nu singură, ci alături de iubitul pe care l-a ținut până acum departe de ochii necunoscuților.

Irina Rimes a lăsat frigul din țară și a plecat într-o vacanță exotică, în Insula Chale din sud-estul statului african Kenya, unde se bucură de soare, apă turcoaz, nisip fin, dar, mai ales, de compania iubitului. În urmă cu o lună, vedeta a încercat să-l prezinte timid pe tânăr pe profilul ei de Instagram, într-o poză de la Târgul de Crăciun din Brașov, fără însă a-i arăta fața. Iată că acum, cu ocazia Crăciunului sărbătorit pe rit vechi, Irina și iubitul ei au decis să facă totul oficial.

Foto: arhivă personală

Mai mult, îndrăgostiții au apărut și în câteva imagini din vacanță, într-o ipostază amuzantă. În baia lor din căsuța de pe plajă, Irina a descoperit un gândac imens care a înfricoșat-o, așa că iubitul i-a sărit în ajutor pentru a o scăpa de insectă. Nu cu foarte mare succes. Solista a filmat întreaga scenă și a pus-o pe Internet, semn că nu-și mai ascunde deloc relația.

Irina Rimes, operată în Ajunul Anului Nou

Artista şi-a îngrijorat familia şi fanii în ultima zi a lui 2019, când a anunţat că şi-a anulat concertul de la Iaşi din motive de sănătate. Şi problemele ei nu au fost simple deloc, căci medicii au internat-o imediat şi au supus-o unei operaţii, efectuată de chirurgii ginecologi de la Spitalul Elias.

Din fericire, s-a recuperat, așa că a putut susține un concert programat la 11 zile de la intervenția chirurgicală, dar și-a putut duce la îndeplinire și planul de vacanță.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dupa fata lu' asta au facut anonymus mastile!
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367