REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Irina Rimes, dezvăluiri despre iubirea cu francezul David: „Nunta va fi în România. Mă văd mamă în curând”

Irina Rimes, dezvăluiri despre iubirea cu francezul David: „Nunta va fi în România. Mă văd mamă în curând”

Replica API 26 mai 2021 | 18:21 1323

După divorțul de Andi Bănică, Irina Rimes a găsit din nou mare dragoste. Cântăreața, în vârstă de 29 de ani, este amorezată de un tânăr francez, David Goldcher, care activează tot în domeniul muzicii și care, se pare, că este iubirea vieții ei. Invitată la podcastul lui Cătălin Măruță, vedeta a mărturisit că este pregătită pentru a doua căsătorie. Ba mai mult, își dorește cu ardoare ca, în următorii doi ani, să devină mamă.

Irina Rimes

Pandemia i-a adus Irinei Rimes marea dragoste. Plecată să lucreze la un nou album în Franța, cântăreața din Republica Moldova l-a cunoscut pe francezul David Goldcher (28 de ani), care activează și el tot în domeniul muzicii. Cei doi formeză un cuplu solid, iar relația lor se îndreaptă cu pași repezi spre căsătorie. Irina a plecat să locuiască pe timp de pandemie cu iubitul, în Franța, acolo unde cei doi stau cu chirie într-un apartament cochet, la periferia Parisului.

David Goldcher, foto: Instagram

Irina Rimes: "Mama e topită după David"

Mai nou, vedeta și-a adus iubitul în Republica Moldova și apoi în România, ca să-i cunoască părinții. Tânărul a trecut cu brio testul mamei soacre, care este topită după viitorul ei ginere. „L am întâlnit pe David într-o sesiune. Când l-am văzut am zis: Eram amândoi pierduți în spațiu. Mă văd mamă în curând. Aș vrea să fac nunta în România, să fie o nuntă cu tradiții, cu . Nu știu ce-o să înțeleagă prietenii noștri din Franța din asta, dar pentru mine acasă e tot aici. Mama e topită după David, am fost cu el în România și l-am prezentat părinților. A strâns și a spălat toate vasele de la masă când a fost la noi. Mama a fost atât de încântată de el, încât mi-a zis: Mi-am întâlnit și eu socrii, pe Frederik și pe Jean Jaques. Tata socru e un om tare interesant. Vorbesc în franceză cu ei, mi-am luat profesor de franceză în pandemie. Și David învață româna tot cu profesorul meu”, a declarat solista, la podcastul „Acasă la Măruță”.ăcratul>

Irina Rimes și primul ei soț, Andi Bănică

foto: Instagram

De ce s-a despărțit Irina Rimes de primul soț?

Irina Rimes a mai bifat o căsătorie, pe când avea doar 22 de ani, cu Andi Bănică. Cei doi s-au cunoscut la filmările show-ului „Fabrica de staruri” din Republica Moldova. Relația lor a durat cinci ani, din care un an de zile cei doi au fost căsătoriti și în acte. La divorț însă, s-a spus că Irina ar fi fost înșelată de fostul soț cu o contabilă, pe care acesta ar fi lăsat-o însărcinată de două ori. Mai mult, s-a zvonit chiar că solista ar fi făcut un avort pe perioada căsătoriei cu Andi Bănică. Irina Rimes infirmă însă categoric, în premieră, că acestea ar fi fost motivele care ar fi dus la divorțul de fostul ei soț, care nu a fost nici pe departe unul cu scandal, ci unul cât se poate de civilizat. „Am fost cu Andi patru ani și un an căsătorită. Nu a fost nimic adevărat din ce s-a spus despre noi la divorț. Nu a înșelat nimeni pe nimeni, eu nu am fost însărcinată. Erau lucruri inventate nu știu de cine. Noi ne uitam la tv împreună și râdeam de ce auzeam și vedeam. El, săracul, primea hate pe Internet (n.r.ură), mi-era și milă de el. Ne-am despărțit normal, prieteni, fără scandal, pur și simplu, ne schimbasem. Se dusese relația, iubirea aia. El este cel care mi-a compus piesa «Visele», e mentorul meu. Noi înainte făceam pe spiridușii prin mall pentru bani. Eu vindeam piese cu 300 de euro. Erau piese mediocre”, a mărturisit căntăreața, despre primul ei soț. Irina Rimes a divorțat de Andi Bănică în vara lui 2017, și, de atunci, cei doi au rămas prieteni, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ne intereseaza cu cine si-o trage ?trebuie sa stim si noi ?
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102