REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Irina Tănase, într-un atelier de rochii de mireasă! Iubita lui Dragnea, în bolidul de lux al fostului lider PSD

Irina Tănase, într-un atelier de rochii de mireasă! Iubita lui Dragnea, în bolidul de lux al fostului lider PSD

Replica API 9 decembrie 2021 | 02:17 1579

Liviu Dragnea și Irina Tănase s-au despărțit, în urmă cu aproape două săptămâni, după ce un prieten apropiat le-a sabotat relația. Frumoasa blondă a fost surprinsă în zona de Nord a Capitalei într-un magazin de rochii de mireasă, la braț cu femeia de afaceri Camelia Negrea.

Liviu Dragnea și Irina Tănase

Foto: arhiva personală

Plecat de acasă de aproape două săptămâni, fostul lider PSD nu mai dă semne de viață, singura persoană cu care intră în contact fiind Codrin Ștefănescu.

Potrivit surselor noastre, chiar în ziua de Moș Nicolae, Irina Tănase și-a croit drum către un atelier din zona de Nord a Capitalei. Nu este vorba însă de orice atelier, ci de unul de rochii de mireasă, deținut de afacerista Camelia Negrea, cu care a și intrat în incintă.

Irina Tănase, într-un atelier de rochii de mireasă de Moș Nicolae

Iubita lui Dragnea a probat mai multe ținute, nu știm dacă neapărat rochii de mireasă, lucru care i-a pus pe mulți pe gânduri. Întâmplarea a avut loc după-masă, în zona de Nord, chiar în apropierea Mănăstirii Cașin. Un detaliu important este că Irina Tănase a coborât dintr-un autoturism X5 cu numere de Teleorman, chiar bolidul de lux al lui Liviu Dragnea. Frumoasa blondă a fost adusă la atelierul Marie Ollie Concept chiar de șoferul personal al fostului lider PSD.

Nu este pentru prima dată când Irina Tănase este văzută în mașina lui Liviu Dragnea, bunurile celor doi fiind la comun în timpul relației. Din câte se pare, chiar dacă sunt certați în această perioadă, iar fostul lider PSD este de negăsit, acesta a lăsat o portiță deschisă, în ideea în care nu și-a luat toate bagajele din căminul conjugal, dar nici mașinile sau șoferul personal.

„E posibil ca cei doi să fi luat legătura între timp. Nimeni nu știe, deocamdată, nimic. Ea este foarte secretoasă în ceea ce privește relația cu el, de asta nici nu vrea să iasă cu declarații. Este nevinovată și știe că nu a greșit cu nimic. A fost la atelierul Cameliei Negrea, da, avut ceva treabă acolo. Ea și Liviu vorbeau de nuntă înainte. Poate au anulat o comandă, ori s-a dus chiar la o probă de rochie. Nu știm exact motivul.”, au declarat surse apropiate de cuplul Irina Tănase - Liviu Dragnea, scrie Click!

Fostul lider PSD și mai tânăra lui iubită sunt împreună de aproape trei ani. Irina Tănase l-a cucerit pe Liviu Dragnea cu frumusețea ei, dar și cu implicarea ei în mai multe proiecte de mare interes din zona politică. Cei doi au fost împreună la bine și la greu, chiar și în perioada detenției, unde Irina l-a vizitat pe fostul lider PSD săptămânal. În momentul în care acesta a ieșit din închisoare, tânăra de 28 de ani a postat poze cu ei doi e Instagram, fiind foarte fericită că în sfârșit își pot trăi iubirea în liniște.

Din păcate, relația dintre Liviu Dragnea și Irina Tănase a fost zdruncinată de intervenția unui prieten apropiat, care a făcut tot posibilul să îi despartă, lucru care s-a și întâmplat. Fostul lider PSD s-a despărțit de iubita lui printr-un mesaj, după un episod de gelozie, fără ca aceasta să aibă și ocazia să se apere.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
in poula boshorogului!
0
0
Imi plange dupa ei. Numai pot, stau la masa si plang, va rog, nu mai dati stiri cu ei
1
1
ia ti ceva mai purisan, mai inspre tine, altfel o sa faci coarne de cerb carpatin
0
1
e o lesinaaaata!
3
1
nu este ba iubita nimanui!o maimuta cumparata pe bani,ca toatemaimutele.ce tot ii dati cu iubirea,ai bani,ai maimute!
10
1

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102