REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Irinel Columbeanu lansează prima carte dintr-o trilogie despre viața sa. Ce secrete dezvăluie fostul milionar

Irinel Columbeanu lansează prima carte dintr-o trilogie despre viața sa. Ce secrete dezvăluie fostul milionar

Replica API 30 noiembrie 2021 | 00:00 966

Irinel Columbeanu, fostul milionar de la Izvorani, se pregătește de lansare! Și nu de orice fel de eveniment, ci de lansarea cărții sale mult așteptate, trilogia „Istoriile unui vehement”, care îmbracă aspecte ale derulării vieții personajului principal, între anii 1957 și 2021, scrie click.ro.

Irinel Columbeanu

Cartea se lansează pe 15 decembrie și este inspirată din faptele reale ale vieții lui Irinel Columbeanu. Premiera publicistică absolută este că va fi prima carte care va oferi cititorului posibilitatea ca, în timp ce acesta citește un paragraf, să poată și vizualiza un video, printr-o procedură extrem de simplă.

Povestirea începe să îl urmărească pe autor de la locul nașterii (1957, Ploiești), la București și în continuare, prin școlile absolvite și alte întâmplări conexe, derularea evenimentelor fiind relatată de vocea sa interioară.

Celelalte personaje intersectate sunt descrise, analizate și cântărite metodic de el însuși (copii, adulți, profesori, elevi, studenți, gagici, iubite, părinți, meditatori, rude, prieteni, șmecheri, o paletă largă). Povestirea este puternic ancorată în desfășurarea autentică a evenimentelor.

Irinel Columbeanu povestește în cartea sa despre cum a făcut primii bani

În primul volum, care se lansează pe 15 decembrie, „Istoriile unui vehement - Ipocrația”, Columbeanu constată treptat ipocrizia celor din jur (cea de pe „vremea lui Ceaușescu”), apoi că specularea ipocriziei mai tuturor membrilor acelei societăți o aduce treptat să fie condusă de ea, de unde vine și titlul primului volum și anume „Ipocrația”.

Vine „revoluția”, cu încununarea ipocrației atunci sintetizată public în celebra replică scăpată pe micul ecran „Mircea, fă-te că muncești”, el începe să facă din ce în ce mai mulți bani, după care suferă un atac vascular cerebral și așa se termină primul volum, cu el în convalescență la Paris.

Se oferă astfel cititorului posibilitatea unei călătorii mentale prin ultimii 64 de ani, traversând ultimele două sisteme economico-sociale apărute, cu urcușurile și coborâșurile autentic simțite și minuțios relatate, comentate și transmise, eventuala rețetă a unui posibil best-seller postmodernist.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa-ti luam trilogia-n phula
0
0
......................................................
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920