REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
12.3° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Irinel Columbeanu și iubita tinerică, distanți la o prezentare de modă de-a lui Botezatu

Irinel Columbeanu și iubita tinerică, distanți la o prezentare de modă de-a lui Botezatu

Replica API 13 aprilie 2019 | 00:00 756

Irinel Columbeanu și Oana Cojocaru

Irinel Columbeanu și iubita lui tinerică, în vârstă de 21 de ani, au luat o pauză de la evenimentele mondene în ultima perioadă. După ce s-a tot vehiculat din aceast motiv că s-ar fi despărțit, cei doi s-au afișat din nou împreună, însă pare că relația lor cam...scârțâie! Imaginile vorbesc de la sine!

După ce în presa autohtonă s-a tot vehiculat că Irinel Columbeanu și iubita lui mai tânără cu 40 de ani, Oana Cojocaru, s-ar fi despărțit, iată că cei doi demonstrează contrariul! Irinel și partenera lui s-au afișat împreună joi seară, 11 aprilie, la una dintre prezentările de modă ale lui Cătălin Botezatu, Smart Fashion Spring & Summer organizată în Pipera, însă cârcotașii susțin în continuare că aceștia ar dori, de fapt, să păstreze doar aparențele unei relații, limbajul lor corporal jucând un rol important în acest sens.

În cadrul evenimentului, deși au ocupat locuri unul lângă altul, bineînțeles, Irinel și Oana păreau distanți unul față de celălalt, fără să își împărtășească gesturi care să trădeze chiar și cele mai mici semne de afecțiune. Dacă în luna iunie a anului 2018 cuplul a făcut marele pas și tânăra de 21 ani se mutase în vila de la Izvorani a afaceristului și se credea că relația lor are un viitor, să le fi pus oare diferența de 40 de ani dintre ei bețe în roate?

Poate a fost doar o seară în care cei doi s-au confruntat cu câteva divergențe, ca orice cuplu, însă cei doi iubiți păreau destul de neinteresați unul de altul, având în vedere că nu stăteau aproape unul de celălalt, nu se țineau de mână și nici măcar nu își aruncau priviri în timpul show-ului.

Cu siguranță că spectacolul sub semnătura lui Cătălin Botezatu a fost pe măsura așteptărilor și i-a captivat pe cei doi, care sunt amatori de astfel de evenimente, însă la începutul relației lor, Irinel și Oana apăreau mereu zâmbitori la evenimentele mondene și „lipiți” unul de celălalt.

Conform celor de la cancan.ro, primele semne de despărțire au apărut încă din 2018, când afaceristul începuse să se afișeze neînsoțit în cadrul evenimentelor mondene. Mai mult decât atât, surse din anturajul brunetei dezvăluiau la momentul respectiv că tânăra își căuta o locuință pe care să o închirieze, pentru că ar fi plecat din vila din Izvorani, și că își dorește vechiul job înapoi.

Cei doi nu au confirmat public despărțirea, însă dacă aceasta a existat, se poate observa în prezent în modul în care cuplul interacționează, problemele lor reflectându-se în comportamentul pe care îl afișează unul față de celălalt.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Are bani ,isi poate cumpara pizda tanara. Fata de desteapta,aduna ceva cheag si cand i se face de altul,pleaca. Asa e viata.
3
0
spune ca , cocoselul e de fapt gaina !
1
1
Un batran caruia i-am platit cu totii 11 milioane usd , bani imprumutati de la bancorex... Bravo lui daca a gasit prosti si parchetul dormea !
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218