REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
13.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Ironizată de Ion Țiriac, Mihaela Buzărnescu taxează aroganța miliardarului: „Vă rog frumos să țineți minte cum mă cheamă și pe mine”

Ironizată de Ion Țiriac, Mihaela Buzărnescu taxează aroganța miliardarului: „Vă rog frumos să țineți minte cum mă cheamă și pe mine”

Replica API 16 ianuarie 2020 | 00:00 797

Mihaela Buzărnescu (31 de ani, 111 WTA) a fost invitată ieri la GSP Live. Tenismena a vorbit despre stadiul accidentărilor sale, dar i-a răspuns și lui Ion Țiriac (80 de ani), cel care a ironizat-o în urmă cu trei luni, pocindu-i intenționat numele.

„Ciudat că nu știe cum mă cheamă, sper să afle. Înainte, cunoștea numele meu. E aiurea, în acea perioadă în care am jucat cu Simona Halep (n.r - la Wimbledon 2019) eram a doua jucătoare a României. Nici eu nu știam că el e președintele Federației.

Domnul Țiriac spunea atunci că am făcut un meci foarte bun. Am fost singura din turneu care i-a luat set la Wimbledon. N-ai cum să nu știi cum mă cheamă. Eu m-am întâlnit cu el la Madrid, i-am zis «La mulți ani». Poate dacă ne vom vedea, îi voi spune: «Hello, eu sunt Miki Buzărnescu. Sunt și eu acolo în circuit, lângă celelalte fete. Sper să-mi țineți minte numele» .

Când m-am accidentat la gleznă, el a vorbit cu cineva pentru a mă ajuta să merg în străinătate la un doctor. Și anul trecut, și în urmă cu doi ani, el a vorbit ok despre mine, dar nu vreau să judec pe nimeni. Îmi pare rău că se fac glume de acest gen. Domnule Țiriac, vă rog frumos să țineți minte cum mă cheamă și pe mine”, a spus Buzărnescu, la GSP Live.

Ion Țiriac i-a greșit intenționat numele: „Buzunărescu”

„Sunt mai bucuros decât toată România la un loc pentru cadoul pe care Simona Halep ni l-a făcut. Mă refer la Wimbledon. Dar au fost sincope și acolo. Halep care n-a jucat deloc bine la începutul Wimbledonului și am văzut asta în turul 2 cu Buzărescu ... cu Buzunărescu ... pentru că am fost acolo. Au jucat amândouă mediocru!” - Ion Țiriac, în octombrie, la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”

sursa: gsp.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Draga Mihaela, lui tataie nu-i mai arde de nimic la 80 de anisori. Lui tataie toata viata i-a fost frica de buzunarescu pentru ca are arici la buzunare, este in stare sa manance frunze cazute din copac de pe jos, numai sa ramana numarul unu in topul idiotilor miliardari. Mihaela, mergi inainte si cu mosu si fara mosu tot aia este, nu o sa vezi o lescaie daca nu-i dai lui tataita ceva...pizza.
6
0
Buza,esti praf si cam nesi.Du-te la produs in alta parte.
0
26
Draga Miki Buzunarescu, ai uitat cand te-ai prezentat accidentata la inceperea turneului doar ca sa mai incasezi si tu ceva ... Ne faci tara de rusine si tot tu esti cu gura mare.
2
24
Gurile rele vorbesc prin targ ca limbistul de mos Ion a cam umblat pe la Simonica ! Se saturase de fofoloanca lui Laurette mulatra caruia i-a facut asa , doar din simpatie , cadou un Range Rover si i-a facut cadou si cipanezei un Ferrari ! Deh ... Mihaela daca stai si tu la un 69 , poate mos Allianz iti face cadou si tie vre-un Mertzan ! Doar mos Ion il sfatuia pe Ilie Nastase ca atunci cand este deprimat sa recurga la metoda ... 69 ! La cat este de zgarcit , libidinosul cu mustati mai mari ca flocii de la curul scroafei doar cand este vorba de lins isi desface punga cu miliarde de dolari .
18
3
in circuite a fost si este inca o looser de servici restul e can can!
2
14
Bravo Mihaela! Da-i peste bot mosului senil si arogant.
30
2
buza,esti praf.si cu tupeu,cam neai.N.am uitat cum ai pierdut doua puncte adica toate meciurile jucate in fedcup,ca o nesi ce esti! de acum incolo ciocul mic!
2
33

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614