REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
14.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

ÎȘI FACE PARTID. Becali vrea să ia "caimacul" protestelor din stradă

ÎȘI FACE PARTID. Becali vrea să ia "caimacul" protestelor din stradă

Replica API 30 ianuarie 2017 | 01:04 597

Gigi Becali nu poate sta departe de atenţia publicului, deşi, imediat după ce ieşise din puşcărie, dădea asigurări că nu va mai face deliciul publicului cu declaraţii incendiare, aşa cum obişnuise până la momentul respectiv. Iată însă că Becali revine, afirmând, spre surprinderea multora, că se va alătura celor care protestează împotriva ordonanţei privind graţierea. Becali intenţionează şi probabil că va şi reuşi să ia “caimacul” protestelor în stradă, chiar dacă protestele sunt susţinute, în bună parte, de USR şi PNL. Patronul Stelei speculează momentul, iar surse din anturajul acestuia susţin că Becali plănuieşte să se relanseze pe scena politică, având pe agenda “de lucru” crearea unui nou partid, mai cu seamă că are deja experienţa “defunctului” PNG.

Iată ce declară Becali, conform EVZ.ro, despre proiectul ordonanţei privind graţierea: "OUG este cu dedicaţie pentru politicieni. Tocmai oamenii care trebuie nu vor scăpa din închisoare. Nu toţi oamenii pot fi prostiţi de Dragnea, de aia ies cetăţenii în stradă".

"Eu ştiu ce se întâmplă în puşcării. Tot ANP jos! Ăştia sunt criminali! Au crima în sânge! Toţi directorii trebuie daţi jos, ăştia sunt nişte criminali. Problema în puşcării este cu combinaţiile pe care le fac directorii din puşcării. Ei nu respectă legea şi vă mai spun ceva: marea problemă este la mâncare. Directorii fac tot felul de înţelegeri cu tot felul de comercianţi, care pe urmă le plătesc lor şpaga. Asta fac directorii de penitenciare", a mai spus Becali, conform evz.ro.

"Au făcut din abuzul în serviciu cea mai mică infracţiune. Au schimbat la abuzul în serviciu şi l-au redus la 3 ani. Bă, suntem nebuni la cap! Cum să pui abuzul în serviciu la cea mai mică pedeapsă? Adică fură tu ministru sau prim-ministru 100 de milioane de euro, că orium îţi dăm 4 ani şi jumătate şi apoi te graţiem. Bă, voi sunteţi nebuni! În ce ţară trăim? Ei au făcut oamenii să iasă în stradă, că ei nu ieşeau, dar i-au enervat pe oameni (...) Nu toţi oamenii pot fi prostiţi de Dragnea, de aia ies oamenii în stradă", a mai precizat Gigi Becali.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu vor elibera criminalii si violatorii,ci DOAR cirditorii si hotii care au furat din banul public, cei cu ABUZURI IN SERVICII. RUSINE. Data viitoare vor cere romanii demiterea intregului guvern.
5
0
Nea GIGI, parca ti-ai mai revenit putin, ce ai visat noaptea trecuta, sau te-a impresionat mitingul !? Ai o alta optiune acum ....!! Oricum esti periculos, esti cu mai multe fete si nu te mai da, cel mai "bun avocat", ca si cum l-ai sti pe toate, nu ! Consulta-l si pe d-ul Pipera, care este un adevarat avocat, de un profesionalism si bun simt, de inalta clasa. Este un model, pentru machedonii vostri, chiar este o exceptie de : ASA DA ! Bravo lui si parintilor lui !
4
0
Persoana aceasta, cind intra din nou la puscarie?
6
2
Acest OM BECALI GIGI a dat dovada de NENUMARATE ORI CA ARE O INIMA DE MARE OM SI A AJUTAT SEMENI LUI ORI DECITE ORI I SA CERUT SI ASA VA FACE SI CU ROMANIA
2
7
Presedinte George Becali; vicepresedinte Sica de la Melody Secretar Lutu
7
0
Comentati ca idioti si haini la suflet ce neam spurcat sunteti.A spus vreo minciuna in cele afirmate?... Daia V o trage la cret guvernul... ca sunteti rai si prosti
2
8
Te vrem presedinte baciule, fa cariera vino sa ne conduci. De la cioban si infractor la conducerea tarii asta da cariera
6
4
....ca tipul asta e in comisii juridice si in parlamentul romanesc si european....cum o fi ajuns doamne????
10
1
Oierul asta de becali nu a inteles nimic din ce i s-a intamplat pana acum. Il mananca in cur sa ajunga iar unde a mai fost si sa ne faca de ras!
10
2
Nu mai suport sa vad un om ca Becali. Presa e vinovata pt. faptul ca fasciliteza prostia acestui individ. Poate are unele motive de inteles... Rusine.
10
2
Esti lovit de cacat la cap...ti sa urcat laba la cap din parnaie.daca vrei sa ajuti parnaiasi nu o da in stropeli,sifoane,etc.
9
1
Nea gigi stai cuminte ca iar o patesti...
15
0
Becali joaca tare si simplu,pt ca atata minte are.Deci,dupa mintea lui de tampit, jos conducerea ANP care dupa mintea lui de vitel l-au umilit si nicidecum nu este impotriva acestei ordonante ,doar ca vrea ca OUG sa elibereze doar pe cei ca el.Sigur va gasi si sustinatori ,dar tot in randul electoratului psd,adica ori tampiti ori pomanagii
10
4
Incercati un Becali si la carma tarii, sa vedem progres sau regres, nu uitati ca si Ceausescu era doar un cizmar si totusi a scapat Romania de datoria externa, care acum este probabil peste 100 miliarde euro. Iohannis, marea asteptare ne-a aratat fata nevazuta a Lunii, este vandut Occidentului, nier popor, niet progres, niet bunastare ! Dumnezeu lucreaza prin oameni, sa-l incercam si pe Becali. Aaaa, stiu, a fost condamnat si nu are voie, dar nu a fost ucis inca ca Ceausescu la Targoviste. Merita incercat !
3
12
O zdreanta care nu se dezminte.
15
4
Bravo postarea "Cta", mult adevar ! Va felicit ! Aceste familii de profitori ordinari, in multe situatii penali, pozeaza in oameni de succes...etc., ei fiind de fapt niste golani si penali analfabeti.
20
3
la cum ai scris ,cred ca esti venit din munti! pune mana pe carte ,ti a luat si tie mata laptop cu credit bancar sau din supt si ai tupeu sa apari pe aici? dispari
1
9
Batranii lui Becalii Gigi si verii lui, golanul de "Giovani" si Ion, a eau bun simt si au muncit din greu pt fiecare banut. Dupa '89,actualii milioani, fosti golani cu pretentii de oameni de afaceri au facut toate mizeriile pt asi inmultii banii. In multe situatii penali, in altele, profitori ordinari, acesti pigmei pozeaza acum in oameni de succes si dau lectii tampitiilor care-i asculta. Asa-i la noi, golanii si penalii stau in fata, oamenii normali isi vad de treaba si asteapta ca legea sa fie aplicata. Nostim, nu!? PSD stie de ce....
18
5
Suge o pe ea p...la
8
2
urmeaza verificarea averi.
9
2
Bai esti nebun? Are dreptate OMUL! Un sfat: mai mergi un pic la scoala!
3
13
Acest oier, nu are nicio legatura cu societatea! El trebuie sa stea un munti sau pe campii si sa nu mai apare in public, pentru ca prezinta pericol social pentru copii nostri!
23
4
Gigi, cand ai iesit .com lanturi ai jurat cu o mana .org olita ca te faci baiat cuminte. Vrei la stalp?
16
3

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367