REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Isis Medical Center vrea să transforme un hotel în spital, în centrul Constanței

Isis Medical Center vrea să transforme un hotel în spital, în centrul Constanței

Replica API 17 septembrie 2018 | 00:52 407

Reprezentanții SC Isis Medical Center SRL intenționează să extinsă sediul pe care îl dețin pe strada Mircea cel Bătrân. În acest sens, aceștia au depus în atenția Comisiei tehnice de urbanism și amenajarea teritoriului, din subordinea Consiliului Local Constanța, o solicitare pentru aviz de oportunitate pentru elaborarea Planului Urbanistic Zonal pentru zona delimitată de străzile Tudor Vladimirescu, Mircea cel Bătrân, limită proprietăți private, strada Smârdan, Ștefan cel Mare, Bd. Tomis, strada Decebal și strada Ion Bănescu.

Solicitarea depusă de SC Isis Medical Center SRL urmează să fie luată în discuție, în cadrul comisiei de urbanism, în ședința de luni, 17 septembrie a.c..

„Scopul prezentei documentații constă în modificarea reglementărilor urbanistice aprobate pentru amplasamentul propus spre studiu, situat la adresa strada Mircea cel Bătrân, nr. 102 – 102 A – 102 C, în municipiul Constanța”, se arată în documentația depusă în atenția autorităților.

Concret, firma solicită aviz de oportunitate întrucât intenționează să modifice destinația imobilului de pe strada Mircea cel Bătrân, din hotel în spital și să îl înalțe.

„Amplasamentul ce a inițiat studiul este proprietate privată a SC New Home Construct SA, conform actului de alipire încheiat prin autentificarea nr. 855 din 28.05.2014. De asemenea, amplasamentul este proprietate închiriată de beneficiarul SC ISIS MEDICAL CENTERL SRL, conform contractului de închiriere nr. 1 din 1.02.2016 și conform actului adițional nr. 1 din 30.05.2017.

Având în vedere că această zonă a stagnat din punct de vedere al dezvoltării în ultima lungă perioadă de timp, se dorește valorificarea terenurilor, având în proximitate Universitatea Maritimă Constanța, Biblioteca Județeană I. N. Roman și o arteră de circulație carosabilă importantă - strada Mircea cel Bătrân – ce face legătura între zona de nord a municipiului și Zona Peninsulară Constanța.

Astfel, ținând cont de vecinătăți și de potențialul zonei pentru dezvoltarea centrului aferent municipiului Constanța, documentația vizează creșterea regimului de înălțime în mare parte a zonei studiate și diversificarea funcțiunilor spre a deservi necesităților utilizatorilor și a locuitorilor zonei.

Totodată, la nivelul întregului oraș s-a constatat o cerere crescută pentru unități de locuit, respectiv construcții cu destinația birouri, funcțiuni complementare locuirii și echipamente publice, ce sunt benefice pentru oraș, având în vedere faptul că se creează noi locuri de muncă și, în plus, se pot realiza locuințe cu un grad de confort mai ridicat.

Ca urmare a acestor constatări, inițiatorul SC Isis Medical Center SRL propune reconversia funcțională din funcțiunea de hotel în cea de spital și supraetajare”, se mai arată în dosarul depus în atenția comisiei de urbanism.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai lasa ne cu paganismele tale si cu idolii tai din Egypt sau iti plac si tie orgiile?Vezi ca mai erau niste unii care cum adormea liderul lor cum isi mai faceau un idol si se inchinau la el mai bagau un swing mai o spirala de yoghini de se trezea asta de i conducea de la atatea gemete.Isis? bine ca e vorba de centrul medical am crezut ca si au anuntat americanoizii statul 50 plus 1 ca si asa Hollywood nu mai aduce profit,e si scandal sexual mai greu cu banutii.Isis Centrul Medical cu nume de semi satanic dar care te face bine! Ca pe Eminescu?
2
1
Isis este zeita vietii la egipteni. Mai citeste si tu o carte. Nu numai ziare....
2
2
Eu credeam ca va fi inchis, la cati copii si mamici au murit aici ! Chiar nu conteaza ?? Asta e ca o incurajare pentru a putea continua cu nenorocirile? Sper sa nu le calce nimeni pragul !!!
3
1
Dupa asezarea spoturilor luminoase intrarea spitalului seamana cu intrarea la circ.
2
1
N-au nicio vina ca se cheama cum se cheama ,doar au aprobarea unui MARE judecator de pe langa Registrul comertului !
4
0
La cati oameni au murit la ei trebuia sa faca un cimitir.
10
2
Pai langa hotel , aia de la ISIS trebuie sa constriasca si un sediu nou pt. cei de la ''112'', ca la cate cazuri mortale si cate cazuri grave au apelat la APELUL UNIC DE URGENTA , mai bine sa faca un sediu lipit cu noua lor cladire !
10
1
Constanteni, hai sa facem sesizari peste tot..sa ii controleze toti..si din tara si din europa
4
1
E numele unei organizatii teroriste. In al doilea rand, acest cuib de evazionisti arabi n-au nimic in comun cu medicina. Trei la mana, cati copii a ucis ISIS numai anul asta ? Cine ii tine in brate pe acesti criminali ?
18
7

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614