REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
13.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Israelienii care au răpit un tânăr şi au vrut să-l arunce în Lacul Siutghiol au VOIE să PĂRĂSEASCĂ ţara

Israelienii care au răpit un tânăr şi au vrut să-l arunce în Lacul Siutghiol au VOIE să PĂRĂSEASCĂ ţara

Replica API 28 iulie 2017 | 00:00 295

A apărut un al cincilea inculpat

A apărut un al cincilea inculpat

Doi dintre inculpații vizați în dosarul cu obiectul "lipsirea de libertate în mod ilegal", ajuns în instanță pe 28.11.2016, au voie să părăsească teritoriul României. Ei au cerut să meargă acasă, în vacanță (fiind studenți în Constanța) în Israel. Și magistrații au fost de acord, decizia rămânând definitivă pe 26 iulie, când au fost respinse contestațiile procurorilor. Precizăm că în dosar apare și un al cincilea inculpat.

Magistrații Judecătoriei Constanța, la data de 24 iulie anul curent, au admis cererile inculpaţilor Nassar Mohammad şi Nassar Mustafa şi au încuviințat ca aceștia să părăsească teritoriul României în perioada 28.07.2017 - 28.08.2017 în vacanţa de vară pentru a merge acasă în Israel. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța nu au fost de acord și au depus contestație, care le-a fost respinsă pe 26 iulie. Următorul termen în proces a fost stabilit pentru data de 4.09.2017.

Amintim că Nassar Ali, Nassar Mohammad, Nassar Mustafa și Yassin Tareq sunt patru arabi, cetățeni israelieni, studenți la Universitatea Ovidius din municipiul Constanța. Locuiesc în municipiu, în garsoniere închiriate, unele în cartierul Faleză Nord. Pe 1 noiembrie 2016 s-au întâlnit cu un tânăr din Ploiești pentru a discuta în vederea unui schimb de vehicule. Zis și făcut! Au luat un Audi break, cu numere de Bulgaria, și au dat la schimb un Alfa Romeo.

Însă, a doua zi, pe 2 noiembrie, autoturismul nu a mai pornit, motiv pentru care cei patru israelieni l-au sunat pe ce bărbatul din Ploiești, care încă se afla la malul mării, și s-au întâlnit la benzinăria Rompetrol din zona Satului de Vacanță, în jurul orei 14.00. Acolo l-au băgat cu forța în mașină și l-au dus pe malul lacului Siutghiol, amenințându-l că-l vor îneca. Apoi i-au tras doi pumni în față și au asmuțit un câine pe el, rasa Cane Corso.

Din fericire, animalul nu l-a mușcat. În cele din urmă, după ce probabil s-au înțeles cu privire la bani, victima a fost lăsată să plece și a mers glonț la Poliție, în jur de ora 15.00. Oamenii legi au și demarat cercetările, urmăririle și filajele. Doi dintre ei au fost depistați la restaurantul Konak de pe strada Eliberării, unde se relaxau la o cafea. Când și-au dat seama că polițiștii erau pe urmele lor, au încercat să fugă, începând astfel urmăririle. Au fost opriți în trafic, pe strada Eroilor, imobilizați, puși la pământ și încătușați. Apoi s-au prezentat la sediul Poliției și ceilalți doi. Acum, în dosar a apărut și un al cincilea inculpat, Taha Hosin Ben Ali.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Hai cu holocaustul!
2
1
Foarte bine ca au voie sa paraseasca tara dar cel mai important e sa nu mai aibe voie sa se intoarca in tara asta, nu mai primiti toti arabitoii, afara cu toti
5
1
pedofilul poponar ala de la ovidius, americanul ala dar defapt este jidan cu buletin de america, face puscarie sau nu face?
8
0
Taci jidaneee, ca minciuna are picoare scurte.
4
1
Mey,voi daca vreti sa va kaftitzi mergeti unde s-a batut stefan cel mare cu turcii, intr-o mlastina ,si va bateti intre voi acolo pana v-o suna noroiul in capatzani! Duceti-va acolo departe de oras si rezolvati-va problemele! Si apoi liniste!
4
0
A luat spaga judecatorul, de investigat
6
0
pt camel 28 iul: 01 ;19 jegos harabete..de ce minti dupa curan ca in Romania sunt 1 milion de evrei cand nici 5000 nu sunt? The Concept of Taqiyyah va da voie sa mintiti ca porcu pedofil mahomed voi musulmanii criminali de la Constanta ati venit la furat criminalilor doar ca aveti noroc ca Isrelu primeste gunoaie ca voi inapoi. afara afara cu mafia araba si satanista din tara
3
3
Nu. Aici e Romania, tara in care a intrat peste 1000000 de evrei dupa 89. Despre asta nu se vorbeste. dar despre imigrantii musulmani, da.
10
2
Mey,unde ne aflam aicea,mey! Ce suntem in fasia gaza cu atatia israelieni?!
8
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614