REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Isteria ”ambulanței negre” s-a reactivat: o scriitoare a fost BĂTUTĂ! VIDEO

Isteria ”ambulanței negre” s-a reactivat: o scriitoare a fost BĂTUTĂ! VIDEO

Replica API 6 iulie 2018 | 03:40 667

O scriitoare care se afla într-o ambulanță a fost bătută în seara de miercuri, 4 iulie, de către mai multe persoane, în zona Gării de Nord din București. Femeia avea un proiect profesional care prevedea să străbată țara într-o ambulanță pe care o achiziționase din străinătate și avea numere roșii de Brăila. Agresorii s-au lăsat cuprinși de isteria ”ambulanței negre” și au tăbărât pe ea, lovind-o și stingându-i țigări pe obraz.

Totul s-a petrecut în seara de 4 iulie, când mai multe femei de etnie romă au precizat că au venit copiii la ele, spunându-le că o doamnă care se află într-o mașină mare vrea să le dea dulciuri. Acestea au mers să vadă despre ce este vorba și au văzut că vehiculul este, de fapt, o ambulanță. Au întrebat persoana din interior ce e cu ea, iar aceasta le-a spus că este scriitoare... Nu au mai stat pe gânduri și au început să țipe, iar alte persoane au început să vină din toate părțile. Au reușit să deschidă geamurile și au agresat-o pe cea din interior. Scriitoarea a sunat la Poliție, iar oamenii legii au sosit la fața locului. Cei care au recurs la agresiuni au postat pe Facebook mai multe filmulețe, fiind ferm convinși, după cum reiese din comentarii, că este vorba despre persoane care răpesc minori pentru organe. Degeaba au intervenit, în comentarii, și alte păreri, că nu au putut să le scoată din ale lor. Menționăm că scriitoate cutreieră țara cu ambulanța, își expune romanele și oferă autografe.

Amintim că poveştile horror legate de aşa-zisa ambulanţă neagră au apărut în urmă cu câţiva ani şi se tot reactivează. Este vorba despre nişte fotografii cu o autospecială închisă la culoare, care sunt distribuite pe reţelele de socializare cu mesajul că a fost văzută într-o anumită localitate, o anumită zonă. În 2016, internauţii au spus că ea ar fi poposit şi în Piaţa Ovidiu de la malul mării. Nimic deosebit poate, însă oamenii cu imaginaţie extrem de bogată susţin că personalul de pe ambulanţa neagră răpeşte copii şi le fură organele. Mai precis, putem spune că s-a ajuns chiar la nivel de isterie naţională. Pentru a se clarifica lucurile, reprezentanţii Poliţiei Române au declarat că nu au fost înregistrate cazuri de copii răpiţi sau găsiţi fără organe, iar mesajele sunt false! De precizat este că respectiva ambulanță neagră aparține Centrului Medical de Diagnostic, Tratament Ambulator și Medicină Preventivă București.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa omoram, odata pentru totdeauna, scursurile astea parazite de tigani nenorociti!!!
1
0
Cica se fura numai pui de tiganii,asa trebuie cu tiganiii
0
0
Asa va trebuie romanilor Platiti ajutoare sociale si alocatii boraci Astia se inmultesc ca sobolanii. In 10 ani o sa fiti legati cu lanturi sclavii lor ca la Berevoiesti
3
0
O ,,scalda,, scriitoarea cu poveste artistica.Mai sunt oameni normali la cap care sa mearga cu salvarea pe strazi??? De cand politia permite masinilor particulare sa aiba insemne de institutii??? Acum ca e cazul dovedit ca are de-aface cu copiii au dat-o ca e artista ,,neinteleasa,,.Dati-i bai bataie sa se invete minte artista sa nu mai dea bomboane copiiilor daca nu sunt si apartinatorii lor sa vada si sa fie de acord.Politia s-o intrebe din ce retea face parte pt ca dr.zamfir pregatea studenta cazuta in apuseni sa faca prelevari de organe fara sa fie inscrisa oficial la cursuri.
4
5
Tara de retardati cam 85 %. Ti ai dreaq de hoti si koorve pe deasupra.
8
3
Sper sa dispara odata toti rromi.
11
1
De ce o ambulanta ? De ce sa dai bomboane copiilor dintr-o masina ? De ce are voie sa circule cu o masina cu insemne oficiale ? "Artisti" de romania. Sincer si eu m-as lua de cineva care ii ofera lui fi-miu bomboane dintr-o duba..
7
4
Tarii,bucurestiul...
6
2
foarte bine i-au facut bagaboantei
4
8
si aia tampita, cum sa dai bomboane din ambulanta, bine ca nu si-a adus masina dric.
3
3
Arata-mi un singur roman in marea aia plina de ciori borate sifilitice
24
2
Mama mama ce haiduci au devenit ciorile, incultura, circ, panarama, cra cra cra. Si unde mortii ei este neagra?
25
1
Dragnea are acuma doua "inime", trei "ficate" , doua "stomacuri" le-a dat le-a schimb cu singurul neuron amortit pe care il mai avea. Ce nu stiti voi este ca nimeni nu a putut trai fara organe, dar fara creier se traieste mult si bine.Este dovedit stiintific in Romania.
17
3
Povestea spune ca ambulanta l-a prins pe Dragnea si l-a facut nemuritor ca pe Iliescu. To be continued
14
3
Aceeasi fantasmagorie ca a hastangilicilor in fata guvernului. Jos Joha, demisia !
8
13
Niste ciori analfabete si cu cacat in loc de creier ce credeti ca pot fi in stare...ei sunt si votantii PSD
30
2
Ba da' prosti mai sunt romanii!!!
24
5
ca va fura dragnea banii copiilor nu va isterizati asa imbecililor
27
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108