REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.5° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Istoria se repetă: casele de pariuri din zona Far au fost călcate de hoţi

Istoria se repetă: casele de pariuri din zona Far au fost călcate de hoţi

Replica API 28 ianuarie 2014 | 00:00 349

Două societăţi comerciale, care s-au aflat şi pe "lista" hoţilor din Anadalchioi, au fost, din nou, călcate de hoţi. Evenimentul a avut loc în noaptea de luni spre marţi, când indivizii au luat la rând casele de pariuri din zona Far. La primul sediu nu au reuşit să deschidă uşa, iar la al doilea nu au putut lua televizoarele de pe perete. Prin urmare, şi-au abandonat misiunea. Cel puţin pentru moment.

După ce o adevărată reţea, specializată în furturi din societăţi comerciale, a fost destructurată de oamenii legii, având loc mai multe percheziţii domiciliare în cartierul Anadalchioi, la data de 31 octombrie 2013, iată că alţi indivizi şi-au făcut apariţia în peisaj. Vorbim despre zona Far a municipiului Constanţa, acolo unde au "operat" şi membrii grupării ce au fost ridicaţi din aşternuturi de către mascaţi. De data aceasta, hoţii şi-au încercat norocul la două dintre societăţile comerciale ce au mai trecut printr-o experienţă similară şi anul trecut, fiind vorba de Casa Pariurilor şi Public Bet. Prima pe listă a fost Casa Pariurilor, însă indivizii nu au avut noroc întrucât li s-a rupt obiectul cu care au încercat să spargă uşa. Au lăsat bucăţile rupte pe jos, deoarece timpul era unul preţios, şi au trecut la cealaltă uşă, de la Public Bet. Au reuşit s-o deschidă, dar au rămas cam dezamăgiţi: televizoarele furate în 2013 nu fuseseră înlocuite. Au pus ochii pe alte două, au tras de ele, dar au renunţat şi şi-au luat tălpăşiţa. "Nu am mai înlocuit televizoarele care ni s-au furat în 2013. Dar au vrut să ni le fure pe acestea două. Uitaţi că sunt lăsate în jos, se vede că au tras de ele. Probabil că nu au reuşit să le scoată de acolo şi, cum alarma pornise, s-or fi speriat şi au plecat.", a declarat, pentru "Replica", tânăra care lucrează ca operator calculator în cadrul sediului Public Bet din zona Far. Oamenii legii au demarat cercetările pentru a identifica făptaşii. Reamintim că aceleaşi societăţi comerciale au mai fost călcate de hoţi şi în 2013, dar gruparea infracţională a fost destructurată. În plus, Ţăndurel Acî, plâns de soţia lui în momentul în care a fost încătuşat, aceasta strigându-i nevinovăţia şi jurându-se că are cel mai cinstit bărbat din lume, care munceşte în construcţii şi îşi întreţine familia, s-a dovedit a fi un hoţ cu acte în regulă, chiar capul răutăţilor - am putea spune. Atât el cât şi Memet Ali, Alis Tungeai, Tătaru Cosmin Alexandru şi Avram Larisa sunt acuzaţi de mai multe furturi din societăţi comerciale, printre care şi în zona Far. Aici au spart peste două sedii, de unde au furat numai televizoare LCD. Ţăndurel Acî le-a arătat oamenilor legii unde şi-au parcat maşina, un BMW roşu, respectiv pe strada Aurora, după care au spart prima societate, de unde au furat două LCD-uri. După două săptămâni, au revenit în zonă, unde au dat lovitura şi la a doua societate, respectiv Public Bet, de unde au luat 4 LCD-uri. "Am fost patru inşi. Am luat câte unul de fiecare", a spus Acî. Prin urmare, se fura în funcţie de câte persoane erau şi nici nu se fereau de alarmă. Aceştia au vândut bunurile cu 400 de lei fiecare.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614