REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.7° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Italian, depistat pe Otopeni cu cocaină

Italian, depistat pe Otopeni cu cocaină

Replica API 7 mai 2018 | 00:31 364

Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Aeroport Henri Coandă au depistat un cetăţean italian care a încercat să iasă din ţară cu aproximativ 73 grame de droguri, suspecte a fi cocaină.

În cauză, se efectuează cercetări, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. - Structura Centrală, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de droguri de mare risc, fals şi uz de fals, bărbatul fiind retinut pentru 24 de ore .

În data de 05.05.2018, ora 21.23, la P.T.F Aeroport International Henri Coandă, s-a prezentat pentru a ieşi din ţară, călătorind în direcţia Barcelona-Ibiza, un cetăţean italian, în vârstă de 42 de ani.

Cu ocazia efectuării controlului de frontieră, persoana în cauză a prezentat o carte de identitate italiană. Polițiștii de frontieră au avut suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului de călătorie, iar in urma verificărilor cu aparatura din dotare s-a stabilit ca acesta este fals.

Ca urmare a celor constatate, polițiștii de frontieră au procedat la efectuarea unui control amanuntit asupra bărbatului şi al bagajelor. In urma controlului, s-a descoperit în bagajul de cală, disimulată într-o pungă cu haine, o casetă ce conţinea o substanţă de culoare maro ce prezenta mirosul specific al cafelei, iar în interiorul acesteia a fost descoperită o altă pungă ce conţinea o substanţă de culoare alba, în greutate de 72,93 grame. In cadrul primelor verificări, substanța a reacţionat pozitiv la testul de cocaină.

Persoana în cauză a declarat ca substanța este cocaina și a cumparat-o pentru consum propriu, plătind suma de 2.000 de euro.

În cauză, față de cetățeanul italian se efectuează cercetări, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. - Structura Centrală, pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de mare risc, fals şi uz de fals. Totodata, procurorul de caz a emis pe numele bărbatului ordonanta de retinere pentru 24 de ore, urmand sa fie prezentat Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 zile.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De ce nu publicati numele acestor traficanti de droguri pantru ca in Ita numele ro nu este protejat daca scriem ca introduce droguri si umbla cu documente false sa i demascam pentru ca pe ro toti ii eticheteaza hoti si psd la fel nu face decat sa strice imaginea celor plecati iar ministrul de externe rusofil obstrutioneaza si cand se voteaza ca ro plecati sa nu voteze sa castige psd asa sant la conducere de 30 de ani
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218