REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

ITM a declanșat o anchetă în cazul femeii care a murit în TERIBILUL accident din Mamaia

ITM a declanșat o anchetă în cazul femeii care a murit în TERIBILUL accident din Mamaia

Replica API 23 august 2017 | 00:00 236

Cercetările continuă în cazul femeii care a decedat în urma teribilului accident rutier din Mamaia. În plus, o anchetă a fost demarată și de către inspectorii din cadrul ITM. Potrivit informațiilor noastre, femeia terminase orele de program, ea fiind angajată la hotelul Albatros din stațiune, și se îndrepta către casă.

Este vorba despre teribilul accident rutier petrecut în stațiunea Mamaia, duminică, 20 august, în jurul orei 7.00 dimineața. O femeie a murit pe loc, ea fiind efectiv spulberată de un autoturism, în timp ce traversa carosabilul pe marcajul pietonal. A fost târâtă circa 200 de metri, iar victima s-a făcut… bucăți. Șoferul vinovat de producerea accidentului, Costel Lefter, de 26 de ani, din Cernavodă, a ajuns la spital în stare critică, în comă.

Se pare că acesta avea viteză și nu este exclus ca el să fi fost sub influența băuturilor alcoolice ori a altor substanțe. Polițiștii rutieri au declanșat cercetările și se pare că și inspectorii ITM, nefericitul eveniment fiind încadrat și ca accident de muncă. " În ziua de 20.08.2017, Cornea Gina, angajată în funcţia de îngrijitor spaţii hoteliere (SC Crescendo Lcl SRL), a fost accidentată mortal, în jurul orei 7.00, de către un autoturism pe trecerea de pietoni din zona Hotel Picadilly din Mamaia.

Evenimentul se cercetează de către ITM Constanţa, fiind desemnat un inspector de muncă pentru efectuarea cercetărilor. În baza constatărilor efectuate de acesta, declaraţiilor martorilor şi a documentelor preluate de la societate vor fi stabilite împrejurările şi cauzele care au condus la producerea evenimentului precum şi reglementările legale încălcate şi pe cale de consecinţă răspunderile şi măsurile ce se impun a fi luate pentru prevenirea altor cazuri similare", potrivit reprezentanților Inspectoratului Teritorial de Muncă.

Liliana CHIRU

Citește și: https://www.replicaonline.ro/accident-mortal-in-mamaia-victima-facuta-bucati-327801/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ITM-ul o sa faca rahatul praf ! Maimutza de Bola , o sa incerce sa-si justifice salariul de trei sute de milioane de lei pe luna . Liberalul pulii ...
3
0
logik ca nau ai creier in cap .Esti doar un vierme
0
4
la moarte cu golanul !
5
0
Intre timp a intrat in coma.Mafia vegheaza contra euroi.
11
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367