REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.5° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
17.5° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Iubita liceană a fostului lider pedelist Boureanu este fiica unui afacerist din dosarul „Containerul”

Iubita liceană a fostului lider pedelist Boureanu este fiica unui afacerist din dosarul „Containerul”

Replica API 2 martie 2015 | 23:37 4462

Constănţeanca de 18 ani este cu doar 4 ani mai mare decât copila sa

Constănţeanca de 18 ani este cu doar 4 ani mai mare decât copila sa

Laura Dincă şi Cristian Boureanu

Întortocheate mai sunt căile din sordidul showbiz românesc, în care copile fără minte şi căpătâi se prostituează la tv în căutarea unui statut de starletă care să le asigure un viitor liniştit şi fără muncă, iar personalităţile expirate revin în atenţia publică cu astfel de bucăţi de carne tânără la braţ, vezi Doamne lovite de un amor infinit şi total dezinteresat. Ultimul astfel de caz vomitiv are în prim plan o liceană mediocră din Constanţa, căreia presa de scandal îi atribuie deja un „kilometraj” în breaslă, la doar 18 ani, Laura Dincă pe numele ei de platou, atârnătoare de gâtul unui fost lider politic ce pare a încerca să-şi reşapeze destinul ratat prin acţiuni specifice crizei bărbaţilor de vârsta lui, zambianul Cristian Boureanu, de 42 de ani.

Laura Dincă şi Cristian Boureanu

Laura Dincă

Născut în capitala Zambiei, Lusaka, acolo unde se aflau părinţii lui, de profesie geologi, trimişi de regimul comunist să lucreze la un proiect aurifer, fostul deputat şi lider PDL Cristian Boureanu se afişează deja fără scrupule alături de liceana cu doar 4 ani mai mare decât fiica sa, Ioana. „El a fost primul bărbat din viaţa mea. Ne înţelegem foarte bine. Nu contează vârsta. Eu şi Ioana, fata lui Cristi ne înţelegem foarte bine. Ne împrumutăm şi haine. Cristi găteşte, are grijă de noi. Cel mai des îmi face omletă. Îmi doresc doi copii. Cristi îşi doreşte trei copii. Peste 10 ani mă văd la casa mea. Cristi este un bărbat gelos. Intru pe contul lui de Facebook, recunosc. Nu mă deranjează că Cristi ţine legătura cu Valentina Pelinel. Este o femeie frumoasă”, se destăinuia, ignorantă, Laura Dincă într-un show tv de scandal. Dacă eleva mai are o scuză, anesteziată de strălucirile false ale acestui mediu fetid în care a fost lăsată să se afirme, nu prea sunt circumstanţe atenuante în cazul fostului deputat, care trăieşte cu două fete foarte tinere, le face omletă dimineaţa şi are grijă de ele, iar când cele două nu se joacă împreună tocmai ce-o dezvirginase pe una din ele, după cum fâlfâia săraca cearşaful pe la televizor. Într-un asemenea tablou dezgustător, cele câteva tuşe politice de culoare parcă nu mai au nici un farmec. Şi, totuşi, merită şi ele evidenţiate, din moment ce politicul şi showbizul românesc împart, până la urmă, aceeaşi infinită mizerie morală. Astfel, tatăl Laurei Dincă este omul de afaceri Laurenţiu Constantin Dincă, unul din membrii fondatori ai firmei Marinco SRL, implicată în celebrul dosar de corupţie „Containerul”. Laurenţiu Constantin Dincă este fostul cumnat al fostului vameş Aurelian Pilcă.

Cristian ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Esti beton cu articolul asta.. Neai dat pielea inapoi
0
1
Boureanu este avokkatul mafiotului basescu, cel mai hidos personaj
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102