REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Iubita lui Ben Affleck, cu sânii la vedere pe stradă

Iubita lui Ben Affleck, cu sânii la vedere pe stradă

Replica API 30 iunie 2020 | 00:00 1307

Ana De Armas, în vârstă de 32 de ani, este cu siguranţă o apariţie care întoarce capete oriunde merge şi indiferent dacă poartă o rochie provocatoare, sau haine casual. Cu un trup de fotomodel şi cu un zâmbet de milioane, noua iubită a lui Ben Affleck a furat multe inimi de-a lungul timpului, însă are ochi doar pentru cel cu care formează o relație de mai puțin de jumătate de ani, dar cu care s-a mutat deja împreună. Recent, Ana a fost surprinsă de fotoreporteri la plimbare într-o ținută care intensifică bătăile inimii.

Ana De Armas

Ana De Armas este o actriță tânără, cunoscută pentru curajul cu care abordează rolurile și până și cele mai provocatoare scene. Dezinvoltă, cu un trup care nu poate fi trecut cu vederea, dar și posesoarea unui chip ingenuu, Ana de Armas a reușit să îl cucerească iremediabil pe Ben Affleck, cu 15 ani mai mare decât ea.

Ana de Armas și Ben Affleck

Foto profimedia

Actorul s-a îndrăgostit teribil de noua fată Bond și se pare că deja s-au mutat împreună. Mai mult decât atât, ea i-a cunoscut copiii din relația pe care a avut-o cu actrița Jennifer Garner și deja a îmbrățișat rolul de mamă vitregă căci prima excursie cu micuții a fost un succes!

Foto profimedia

Nu de puține ori a fost surprinsă în compania lui Ben făcând risipă de gesturi de afecțiune și comportându-se precum doi adolescenți care trăiesc prima iubire. De această dată însă, Ana a fost fotografiată de paparazzi în timp ce se afla la plimbare, în zona unei plaje, alături de patrupedul fără de care nu poate sta o clipă.

Foto profimedia

Îmbrăcată lejer, cu un sutien puțin prea mic pentru sânii cu care a fost înzestrată de Mama Natură, o pereche de pantaloni albi scurți și o cămașă, Ana s-a plimbat puțin, ulterior s-a îndreptat spre plajă pentru a se bucura de razele soarelui și de vremea bună. Vremea călduroasă și dezinvoltura de care dă mereu dovadă au determinat-o să opteze pentru niște haine care nu au lăsat prea multe imaginației, dar care au dezvăluit, încă o dată, că Ana nu este străină sălii de sport.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nemaipimenit
0
0
Caldura de afara si-a spus cuvantul.
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218