REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Iubita lui Mazăre, șefa MAI!

Iubita lui Mazăre, șefa MAI!

Replica API 30 iulie 2019 | 01:53 1308

Cu aceeași franchețe cu care a recunoscut public că nu și-a dorit sub nicio formă funcția de ministru de Interne, dar, după cum dezvăluiam zilele trecute, nu a putut rezista ”rugăminții” lui Ică Voinea, Nicolae Moga ar trebui să devoaleze acum și cum a ajuns Elena Voinea, fosta iubită a lui Radu Mazăre, noua șefă de cabinet de la MAI! Și practic ”cheia” întregului minister… Mai ales că noul ministru, fie el și un ”profan” al sistemului, nu are totuși cum să nu conștientizeze vulnerabilitățile extreme ale unor astfel de numiri în funcții unde accesul la informații secret de stat este unul total! Și mai ales că începând de săptămâna trecută nu mai este ”nea Nicu” nici măcar pentru prieteni, ci doar ministrul de Interne al României! Sau cel puțin așa ar trebui să fie…

De altfel, noua numire șoc a Elenei Voinea, care i-a înlemnit până și pe inițiații sistemului a venit imediat după dejucarea fie și parțială a ”puciului” prin care senatorul Liviu Tit Brăiloiu a încercat preluarea conducerii mai multor structuri cheie din MAI pentru oamenii săi de încredere, precum Tudorel Dogaru, Constantin Dima, Păun Iordache sau Cristian Făiniși. Cei care ar fi trebuit să preia IGPR, IJJR, DGPI și secretar de stat pentru Ordine Publică.

Numai că dacă aceste controversate numiri care trebuiau să aibă loc chiar zilele viitoare au fost blocate în urma dezvăluirilor noastre, iată că un nou ”atac raider” a fost declanșat împotriva noului ministru, cel care din păcate uite că se clatină deja încă din primele zile de mandat și este tot mai greu de ținut pe linia de plutire. De această dată însă de gruparea Mazăre, cea care pare a fi reușit să puncteze decisiv prin impunerea Elenei Voinea drept șef de cabinet, ”înger păzitor”, bodyguard și foarte probabil chiar și ”supraveghetor” al ministrului de Interne!

Este vorba despre o fostă voleibalistă constănțeană care a renunțat la 20 de ani la cariera sportivă, fiind apoi văzută afișându-se alături de Radu Mazăre prin cluburi, după ce i-ar fi fost prezentată fostului primar chiar de către fiul acestuia, Răducu, din a cărui ”gașcă nebună” a făcut parte la început! Și care, dacă până acum era cunoscută strict pentru chermezele de pe yacht-uri sau alte diverse locații exotice și de fițe frecventate de anturajul familiei Mazăre, iată că acum a ajuns – rămâne de văzut cum, deși nu este deloc greu de ghicit! – să fie practic noua șefă de facto a Ministerului de Interne! Nimeni nemaiputând să ajungă nici măcar instituțional la Nicolae Moga fără supervizarea sa! Ceea ce, trebuie să recunoaștem, a produs un adevărat șoc la nivelul structurilor contrainformative ale celor mai importante servicii secrete, cele atât de sensibile la orice eventuală ”vulnerabilitate” a trecutului…

Pe scurt, acestea sunt reperele din trecut ale celei care tocmai a preluat șefia cabinetului ministrului de Interne. Și care după o carieră promițătoare la echipa etalon de volei feminin a Constanței, a început să apară în ”high life”-ul de pe Litoral în anturajul așa-numitei ”găști nebune” a lui Răducu Mazăre. După care a lucrat ca hostess la diverse evenimente mondene de pe Litoral, find apoi văzută tot mai des la brațul lui Radu Mazăre senior de această dată. Cel despre care se și spune că i-ar fi facilitat ”retragerea” în cadrul Fundației Fantasio, cea care administra Pavilionul Expozițional din Constanța. Iar acum, tocmai în zilele în care o țară întreagă este îngrozită de incompetența ucigașă dovedită de instituțiile de forță ale statului de drept și mii de români ies din nou în stradă pentru a manifesta împotriva celor puși degeaba să asigure ”ordinea și siguranța”, tocmai la Ministerul de Interne se fac în continuare astfel de numiri… Ale unor oameni fără nici cea mai mică experiență pentru posturi cheie, menite a asigura ”liantul” structurilor abilitate inclusiv în astfel de situații critice precum cea de la Caracal.

national.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E o diferenta mare intre o iubita si o curva precum cea din poza!
1
1
Demnitarii pleaca, curvele raman.
6
1
Waaai de capul nostru cu ce karikaturi politice am ajuns sa defilam! Daca a ajuns muhaiaua asta Nicolae Moga ministru MAI, si proasta satului vrea in fruntea statului, inseamna ca suntem babuini! Sau asa ne cred psd-eii care ne scuipa-n obraz cu asemenea pitecantropi!
18
2
am omul meu in fruntea MAI . o tzara de hotzi ?
16
1
Sunt o curva de lux , se vede si in poza , imi plac ciocanele mai mult ca apa plata
14
1
Stai sa vedeti cand si-o promova si ospatarii preferati.
26
1
Chiar nimeni nu mai gandeste in tara asta? Cum sa pui ministru un neica nimeni, iar el sa angajeze parasute?
29
1
Atat femei cat si barbati care nu au legatura cu ceea ce conduc dar au carnete de partid cu cate un trecut bine ascuns sunt pusi sa performeze. Se vede performanta in curvasaraie si falimente. Ne scufundam cu carnetele lor de partid. Incompetenti dar ..."buni manageri". Buni de daramat si ce mai e. Din pacate si la opozitie vedem la fel .. Se duce drak tara... Trist
28
0
ce o recomanda???
21
2
Pai voi nu stiti ca pizda e cea mai puternica arma daca stii sa o folosesti?are dreptate CTP cand zice ca toti ar trebui castrati la cap, sa li se scoata pizda din creier
32
1
Asta e motivul pentru care nu functioneaza bine institutiile statului pun oameni incompetenti in functii importante .
27
0
prost,mai prost,cel mai prost dar cel mai prost si nehalit este moga care cu niste mobilier dezafectat din cluburi a sperat sa ajunga sef la cjc,muie ba
16
0
Va aratati asa de surprinsi de parca nu ati stii cate parale face acest toparlan semidoct. Are o singura calitate, un ficat de invidiat, atat. Vocabularul acestuia, la fel ca si in cazul paiatei incarcerate este la nivelul unui samsar, emanand mitocanie si vulgaritate din toti porii.
34
0
Sa aduci bagajul ala si cu dosar de bagaj cu volei cu tot ... o tara de cacat...amestecat ,va plangeti acum de crime si de sisteme prost gandite pai cine plm i a tolerat ma ?cine plm ii tot voteaza pe astia de 30 de ani?sunteti vrajiti?va excitati cand sunteti furati?ROMANII SUNT VINOVATI CA ACCEPTA
23
0
Mai davanpulamea cu tara voastra cu tot.
15
2
P.S.Disti astia nici nu realizeaza ce prostii fac,Moga asta de exemplu el stie ca ministerul ala nu este al Romaniei ci al lui si el face ce vrea,probabil s-a uitat la S.GRINDEANU si nu a vrut sa ramana mai prejos.
29
1
cate curve mai pot fi plasate in functii cheie de niste analfabeti?
48
0
Si sotia lu brateanu junior e mare sefa la cnadnr si suge pupile la toti sefii
29
1
Romania este vulnerabila. Mafiotii s au infiltrat in toate structurile statului de unde paraziteaza romanii. Romania a devenit un stat esuat pesedizat.
47
1
e tare de tot , sa pui curculita lui Mazare , spagarul , sefa de cabinet a unui alt neica nimeni de ministru de interne , asta da unitate de politie. Sa ne mai miram ca apelezi la 112 si dai de un club de nenorociti , incapabili sa te salveze ?. Halal tara !
50
0
Si ce ati vrea? Sa puna oamenii peneleului?
5
43
Sa i sugeti pl lu Nea Nicu!!
3
51
Fara cuvinte. Pacat de politistii care isi mai fac treaba.
57
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218