REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Iubitorii de animale au luat-o razna! A atacat mașina hingherilor și a eliberat animalele

Iubitorii de animale au luat-o razna! A atacat mașina hingherilor și a eliberat animalele

Replica API 18 august 2017 | 08:11 1168

SCANDAL

SCANDAL

foto: ziarelive.ro

Scandal de proporții în Constanța! Angajații firmei de ecarisaj Green Life Recycling au fost șicanați în trafic, după care mașina le-a fost blocată pe strada Brizei din Poarta 6, iar un tânăr a spart geamul autoutilitarei și a eliberat toți câinii. Dorin Vasilică Neacșu, în vârstă de 21 de ani, a fost reținut de oamenii legii.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța au fost sesizați, la data de 16.08.2017, printr-un apel la numărul 112, că pe o stradă din Constanța a avut loc un conflict spontan între trei bărbați și cinci lucrători ai unei firme de ecarisaj, care se deplasau cu o autoutilitară. Mai exact, șoferul unei autoutilitare marca Ford, a firmei Green Life Recycling, a fost șicanat în trafic de șoferul unei mașini de teren, cu numere de București.

Scenele au tot continuat când, pe strada Brizei, autoutilitara a fost blocată. Din Jeep au coborât mai mulți tineri, iar unul dintre ei, Dorin Vasilică Neacșu, a început să-i amenințe pe angajații firmei de ecarisaj, după care a spart un geam al autoutilitarei și a eliberat toți câinii.

"În urma cercetărilor, polițiștii l-au identificat pe N.D.-V., în vârstă de 21 de ani, din orașul Năvodari, care ar fi amenințat cu acte de violență lucrătorii firmei de ecarisaj, iar ulterior a spart geamul autoutilitarei și a eliberat câinii", potrivit anchetatorilor. Tânărul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru o perioadă de 24 de ore și introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere, amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ion Popescu Hahaha Techirghiol acolo unde sa văzut maidanez cu capul de copil decapitat in gura Techirghiol locul de sinucideri pe an Și Vlad movila ai dreptate Toate hienele ferale trebuiesc exterminate Cu otrava,mâncate de vii, împușcați nu-mi pasa Romania nu e rahatul de india Romania e tara europeana dacă Bucureșteni vor sa fie new Delhi 2.0 lasăi in colo Mândru ca sunt din mangalia aici am scăpat de javre doar la periferie și gata adio hiene ferale,adio victime moarte descompuse toată lumea e fericita
1
0
Crate Vlad movila Dă-l dracu de copil nu e al meu mâncare gratis pentru câini mândru din thecherghiol
0
1
Și uite ca o sa mai moara câțiva p*****i ba mușcați pa mancati de vii sau alte persoane din cauza hienelor ferale
1
0
Sa va bag muie de ziaristi imputiti care vorbiti de pe pereti, a-ti fost acolo sa vedeti ce s-a intamplat ? Cand am vrut sa ii opresc sa dau drumu la caini au plecat cu masina in forta si era sa dea peste mine , si nu i-am amenintat cum mancati voi cacat
1
2
Astia care urati cainii si ala cu plaja din Tabara Navodari, care nu gaseste unde sa mearga , sa se relaxeze, sa ii sugeti pula lui Dorin Neacsu si tuturor cainilor, ca sunteti niste javre de oameni, bestii criminali.Dati-va in cacat si lasati cainii in pace, jigodiilor de oameni.Bine a facut, baiat destept si cu suflet bun.Trebuia sa le dea si muie cu prietenii lui, hingherilor
3
4
Dorin, un baiat de nota 10! Urasc hingherii , politicienii si vanatorii
5
3
Eu sunt curioasa sa vad contractul prin care o firma de colectare si recliclare are drept de prindere si transport animale vii. Autoutilitarele care sunt de tip remorca nu se incadreaza in tipul de masina care are drept de transport animale vii - vezi legea europeana transport animale vii pe 2005. Unde sunt aerisitoarele? Nu gasesc numarul masinii in traces, deci nu e autorizata sa transporte animale vii nici macar pe distante scurte. Bravo copil! Avem un avocat bun, il trimitem la Navodari. Sunt curioasa cine i-a autorizat si sub ce lege sa captureze si sa transporte
8
1
Auzi fetita care te autointitulezi ziarista, cu ce au luat-o razna iubitorii? Ca apara suflete? Cu cat esti platita sa scrii cacaturi? Banuiesc ca sefului ii faci de toate.
13
2
Felicitari, copil bun!
17
1
Felicitari Dorin !
10
1
Ziar aservit primarului. Din ce stiu eu, o stire, se verifica din 3 surse. TOTAL neadevarat ce scrieti aici!
6
0
Mama cata obiectivitate...au luat-o razna... Dar hingherii Politia, DSV care nu respecta ,nu aplica legea insa accepta functionarea ilegala a Green Life sunt in regula?? Se vede ca este un oras controlat de penali...
12
1
Iar incepeti cu minciuni si manipulari ?Auzi ,au luat o razna ? DA nenorocitii de hingheri , criminalii aia odiosi ,cu toata firma lor de kakati bolnavi si penalii de la Dsv ,politie ,primarie , astia ce merita ? CAMASA DE FORTA !!!
10
2
Ptr potaia care schelalaie in haita : esti mai prost decat orice caine de cartier,ba paduche!Habar nu ai de ce se accepta cainii cand formeaza haita si te bagi pe net ca musca verde pe inventia ma-tii!
1
5
Intr-o tara cu avortul permis, e o nesimtire Sa se vorbeasca de drepturile animalelor. Iar contraceptivele sunt abortive in primele doua saptamani de sarcina. Ati auzit de atacuri la cabinetele ginecologice unde se omoara 2000 de copii pe zi? Ne pasa de caini, caini suntem.
1
7
Sa ma pish pe potaile lor si sa ma cac pe muia lor de asa zisi iubitori de javre ! Pe plaja de la Camping PIRIVOLI din Tabara Navodari sunt zeci de potai cu stapani nenorociti si nu putem sa venim cu copiii de frica javrelor !.... PE PLAJA NU ESTE VOIE CI CAINI .... si aia fac baie in mare cu ei ! ALO POLITIA NAVODARI ..... CMS . ANANE ... DORMI ?!?!
7
22
In haita se salbaticesc si ataca nu de foame, ci pentru revendicarea teritoriului.
9
15
Eu stateam pe banca in parc.A venit un caine maidanez care era lesinat de foame.abia si-a pus piciorul pe piciorul meu.I-am cumparat o conserva cu hrana ptr catei de la cel mai apropiat magazin.Ba prostilor,cainii fara stapan nu ataca de foame.Din contra,se guduresc la oricine ar putea sa le arunce si lor o felie de paine.Cainii care musca sunt cei care sunt hraniti cu tot felul de resturi de macelarie in stare cruda,nepreparata,cu gust de sange.Spre deosebire de caini oamenii ataca de foame si dau in cap la altii ca sa aiba mancare.Asadar exista diferente importante intre oameni si caini.
14
2
Toti astia care ati adus in discutie copilul mancat de caini sunteti sigur genul de postaci iresponsabili care nu sterilizeaza, din cauza voastra sunt strazile pline de fapt si prospera coruptii de la green life Recycling si alte srl-uri obscure, care maltrateaza si ucid animale! Ionut ala era cu bunica lui betiva, care dormea pe banca, cu berea in nas, in timp ce odorul era muscat! Ceea ce nu scrie ziarul pupincurist aservit primariei replica este ca green life Recycling e o firma de corupti, impotriva careia s-au facut n plangeri, dar primaria corupta o tine in brate, ca de, spaga e buna!
25
6
... constanta... mahala
15
4
Pacat , acesti criminali ai animalelor numiti hingheri , NU merita sa traiasca !! Ordinari analfabeti , criminali de duzina , cine_s aceste gunoaie sa hotarasca soarta unor animale ?? Conform legilor la care si aceasta romanie jalnica este parte , animalele , DA , au drept la viata !!
14
7
pt grigore: nici nu-ti scriu numele cu majuscule, pt acei copii flamanzi, mai bine zis pt parintii lor, exista metode contraceptive, nu ai cu ce creste, nu procrea. Mai greu este de batrani, cand ajung deja neputinciosi si neajutorati. Iar copilasul mancat de caini....lasati-o ca e groasa si pute rau. MINCIUNI de la un capat la celalalt!!!
23
5
Hingherii trebuie bagati ei in spatii inchise si batuti cu parul
26
8
Or fi iubitori de animale,dar complet cretini. Pe de alta parte,multimea de asa zise organizatii pentru protectia animalelor o freaca pana la sange in loc sa lupte,chiar sa faca scandal pentru reglementarea situatiei. Da,tot oamenii sunt vinovati ca avem atatea haite vagaboande,dar totusi daca se vrea,se poate rezolva asta civilizat,asa cum fac cei din occident.
17
6
Derbedeii aia care,chipurile, iubesc animalele, sa fie pedepsiti exemplar pentru ca lucratorii erau in timpul serviciului.
10
18
Unii pun mai presus viata cainilor fara stapan mai presus decat viata oamenilor! Asta inseamna ca nu s-au ridicat inca de la stadiul de 4 labe la doua picioare. Atunci sa traiasca in padure SI SA NE LASE. Nu este de ajuns cati copii au fost traumatizati si viata copilasului mort din Bucuresti chiarnu inseamna nimic pentru acesti retarzi! E hipele deecarisaj ar trebui sa fie insotite de echipaj de jandarmi. Civilizatia s-a impus peste tot cu forta.
14
24
Grigore, oamenii sunt atat de rai si de haini, incat nu merita nimic, pe cand cainii nu te dezamagesc niciodata iar daca te ataca o fac pt ca sunt flamanzi.Tot oamenii sunt vinovati ca acesti caini au ajuns pe strada.
16
21
Unii dintre iubitorii astia de animale ar trebui internati la Psihiatrie. Deja au devenit pericol public prin actiunile lor.
25
18
pentru nelu - voi astia care va fute grija de animale, de ce nu aveti grije de semenii vostrii, sunt o gramada de copii si batrani saraci, care stau fara haine pe ei si nemancati. Voi sunteti caini sau oameni?
19
25
cu cei ce au atacat masina . CEI CE II INCURAJEAZA SA NU SE MAI PLANGA ATUNCI CAND LE SUNT MUSCATI COPIII . CATRE PRIMARIE , LUATI MASURI SI SCAPATI-NE DE CAINII PERICULOSI SI BOLNAVI .
24
24
Asta era prea iubitor de animale Pesemne ca ii luasera iubitul. Sa vina hinghierii si la intersectia strazilor Rasuri si Trandafirului unde un revolutionar are vreo 12 cainii care de foame ataca lumea pe strada . Noroc cu Iani , un vecin care acorda asistenta pentru tranversarea zonei. Asadar, iubitorul de cainii sa fie iubit. De caiini !
16
27
La o temperatura, in duba, de 50 de grade, ca 33 erau afara, inseamna o incalcare flagranta a legii protectiei animalelor. Cercetarea este incompleta, cu scapari voite.politistii ar trebui sa amendeze si firma transportatoare daca sunt profesionisti adevarati
23
18

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108