REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Iulia Albu o atacă fără milă pe Anda Adam: „Marchează încă o apariţie dezastruoasă“

Iulia Albu o atacă fără milă pe Anda Adam: „Marchează încă o apariţie dezastruoasă“

Replica API 13 mai 2019 | 17:18 585

Iulia Albu

Iulia Albu (37 de ani) este cunoscută pentru vestimentaţia extravagantă pe care o poartă, dar şi pentru comentariile acide pe care le scrie în cadrul site-ului moderat de ea. De data aceasta, Anda Adam este vedeta luată în vizorul Iuliei. Fashion editorul a comentat alegerile vestimentare pe care cântăreaţa le face şi a folosit cuvinte tăioase pentru a descrie una dintre cele mai recente fotografii încărcate de Anda Adam pe pagina personală a unei reţele de socializare.

Iulia Albu nu se teme să analizeze la rece şi folosind cuvinte tăioase alegerile vestimantare făcute de vedetele autohtone. De-a lungul timpului, Andreea Bălan, Andreea Antonescu, Dani Oţil sau Dorian Popa au primit critici dure de la fosta soţie a lui Mihai Albu. Andreea Antonescu a fost comparată cu o dansatoare într-un club ieftin, Andreei Bălan i-a fost recomandat să îşi angajeze un stilist, iar Dorian Popa a fost mustrat pentru decizia de a-şi lipi tatuaje false pe corp. De data aceasta, cea care a călcat strâmb, din punctul de vedere al Iuliei este Anda Adam.

Iulia a analizat o fotografie în care apare Anda, purtând o rochie foarte scurtă, cu un decolteu generos. În plus, în picioare poartă o pereche de pantofi cu un toc ameţitor, care nu a fost deloc pe placul juratei Bravo, ai stil. Iată care au fost criticile aduse de către Iulia ţinutei alese de fosta iubită a lui Victor Slav.

Anda Adam

”Anda Adam a ales o rochie total nepotrivită atât contextului actual, 2019, cât si in viață, în general. Paietele nu sunt o greșeală, însă paietele combinate cu lycra si tulle care se vrea transparent, dar nu este, pene de struțocămilă, extensii de slabă calitate, decolteu la vedere, pantofi cu platou din lac beige, mobilier din China, tapet din Balaurul Mov, aoleu… ce spuneam? Exact! Anda marchează încă o apariție dezastruoasă demnă de un trofeu BAU. Sper totuși să nu il pună în acel decor de un prost gust grotesc”, a scris Iulia Albu, pe pagina blogului personal.

Nici Dorian Popa nu s-a putut feri de replicile Iuliei. Dacă la Dani a deranjat-o alegerea neinspirată a unei căciuli, la Dorian a remarcat dorinţa excesivă de a fi în pas cu moda indiferent de situaţie.

“În categoria «câţi centimetri are brandul tău?» îi regăsim pe Alex Velea, Dorian Popa și Victor Slav, unul mai lucrat la sală decât celălalt. Dacă ar fi totuși să analizăm puțin imaginile, nu prea înțeleg tatuajele acelea lipite în cazul unui «băiat rău». Mai precis, arată fix ca o trufa rasă peste o mămăligă. Nu-i nimic, Dorian, lasă că recuperezi tu rapid!”, a scris Iulia Albu.

Mihaela Rădulescu

Nici Mihaela Rădulescu nu a reuşit să evite vorbele acide ale Iuliei. În urmă cu două veri, ea a ales să poarte o căciulă ce ar fi fost mai potrivită sezonului rece, nu verii, iar Iulia a taxat-o dur pentru greşeala impardonabilă de stil.

"Se spune că este foarte important să privești în aceeași direcție cu partenerul tău. Firește… metaforic vorbind. Cu toate astea, nu există nici măcar o fotografie în care Mihaela și Felix să privească în același sens. Interesant… dar nu atât de interesant precum căciula purtată de divă «a la Axinte». Nu știu ce este mai trist: faptul că ne înfofolim picioarele în cizme sau că ne acoperim capul cu căciuli vara. Firește, lucrurile ar fi stat radical diferit dacă Mihaela ar fi stat pe… o sanie!", a notat Iulia Albu pe blogul personal.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Don Traistariu, care dintre curvistinele enumerate in articol?
0
0
Are dreptate , dar a uitat si ce este mai important: curvistina asta este urata in draci...
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614