REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Iulia Cezara Suciu a cerut să nu-l mai judece pe Nicuşor Constantinescu

Iulia Cezara Suciu a cerut să nu-l mai judece pe Nicuşor Constantinescu

Replica API 13 noiembrie 2015 | 00:00 420

După ce l-a mai condamnat o dată,

După ce l-a mai condamnat o dată,

Nicuşor Constantinescu

Iulia Cezara Suciu, magistratul Tribunalului Constanţa desemnat să judece doarul în care Nicuşor Constantinescu a fost deferit justiţiei pentru efectuarea unor plăţi ilegale către mai multe asociaţii, refuză să mai facă parte din completul de judecată. Aceasta a formulat, joi, o cerere de abţinere în acest dosar, însă preşedintele instanţei i-a respins-o.

Decizia este definitivă. În acest dosar, Nicuşor Daniel Constantinescu, preşedintele ales al Consiliului Judeţean Constanţa, este acuzat de abuz în serviciu (3 infracţiuni, din care 2 în formă continuată), constituire a unui grup infracţional organizat, conflict de interese (9 infracţiuni, din care 5 în formă continuată). Şi Bogdan Cristian Zgabercea, consilier al preşedintelui Consiliului Judeţean Constanţa, deţine calitatea de inculpat, fiind cercetat pentru complicitate la abuz în serviciu (2 infracţiuni, ambele în formă continuată), constituire a unui grup infracţional organizat şi evaziune fiscală.

Precizăm că Iulia Cezara Suciu l-a condamnat, pe fond, pe Nicuşor Daniel Constantinescu la 3,6 ani de închisoare cu executare, pentru abuz în serviciu în formă continuată, în dosarul Centrului Militar Zonal Constanţa.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
de ce nu deschideti comentariile la cezara?anca are dreptate, e o impostoare, la ce sa te astepti la una care are 3 copii cu barbati diferiti si toti au parasito?sa zica ce jaf a facut la crese, fura mancarea copiilor gata gatita, o ducea acasa cu o masina jaguar noua, probabil achizitionata din salariul de bugetar, a alungat toti angajatii care nu facea cum dorea ea, era sefa la plantatie ca sefu mare era nasisu, se lauda ca are influenta, sai fie rusine ca mai are tupeul nesimtit sa mai apara publi, sa intre fostii angajati sa zica ce josnica era.
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102