REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Iulia Vântur le-a arătat tuturor cum arată locul în care ea și Salman Khan s-au retras pe timpul pandemiei

Iulia Vântur le-a arătat tuturor cum arată locul în care ea și Salman Khan s-au retras pe timpul pandemiei

Replica API 23 mai 2020 | 00:00 1629

Iulia Vântur și Salman Khan sunt împreună de mai mulți ani și formează unul dintre cele mai solide cupluri. Vedeta și familia iubitului ei s-au izolat pe timpul pandemiei de coronavirs în casa de vacanță din India.

Iulia Vântur și Salman Khan

Iulia Vântur i-a făcut lui Cătălin Măruță un tur virtual al casei de vacanță ce îi aparține lui Salman Khan și unde cei doi s-au retras în această perioadă.

Din cauza pandemiei de coronavirus, India se află încă în stare de urgență, iar vedeta și partenerul său au avut grijă să se pună la adăpost în luxoasă reședință de vacanță a starului de la Bollywood, dotată cu toate utilitățile, inclusiv sală de fitness.

.

“El acum este la sală, muncește din greu. Aici este casa noastră de vacanță, suntem izolați, la o oră și jumătate de Mumbai. Suntem doar noi doi și niște prieteni. A fost și o parte din familie aici. Nu știu cât voi mai rămâne aici, sper să se rezolve situația într-un fel. La noi nu s-a ridicat însă starea de urgență. Îmi e dor de familia mea, de prieteni. Sunt obișnuită cu dorul, însă acum este mai dificil”, a declarat Iulia Vântur La Măruță, scrie Libertatea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
saracutza curvistina ce proasta este... oare de ce trimite presei de aici informatii despre viata frumoasa pe care o duce... dupa timpul pe care-l are sa comunice cu presa de la noi , se pare ca este o neglijata care plange de dorul suliii romanesti...
2
0
unde te.ai dus fa,in jungla?vezi ca sint o gramada de boli si acolo,o sa te spele cu clor cind ajungi in tara,maimuto!
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614