REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Iulia Vântur și Salman Khan, din nou împreună. Cum au fost surprinși cei doi, în India

Iulia Vântur și Salman Khan, din nou împreună. Cum au fost surprinși cei doi, în India

Replica API 25 octombrie 2021 | 16:29 1658

Iulia Vântur și Salman Khan sunt din nou un cuplu! Cei doi au fost surprinși împreună la comemorarea prietenului lor, Wajid Khan, răpus de Covid anul trecut!

Iulia Vântur

foto: The Storyalist

Pe 8 octombrie, Salman Khan a participat la o petrecere organizată în onoarea artistului Wajid Khan, răpus anul trecut, în vară, de Covid-19. Renumitul actor indian i-a adus un omagiu amicului său, Wajid Khan. Momentul a fost filmat chiar de fratele artistului, care a publicat un filmuleț plin de emoție, cu pomenirea regretatului artist în mediul virtual. Cei doi apar în timp ce se pregătesc să deguste din tortul aniversar, comandat pentru regretatul Wajid Khan, decedat la vârsta la 43 de ani. Surpriză însă! Pe filmare, chiar lângă Salman Khan, apare și românca noastră, Iullia Vântur, iubita celebrului actor de la Bollywood.

foto: captură YouTube

Wajid Khan era unul dintre cei mai apreciați directori muzicali din India, el compunând de-a lungul anilor foarte multe piese ca parte a duo-ului Sajid-Wajid. Wajid Khan a lucrat la numeroase albume pentru filmele în care joacă iubitul Iuliei Vântur, nimeni altul decât Salman Khan. „Dabangg”, „Wanted” și „Partner” sunt doar câteva dintre proiectele la care a lucrat regretatul artist, bun prieten cu frumoasa blondină.

Iulia Vântur s-a întors în India

În momentul în care Wajid Khan a murit de Covid, după ce o perioadă a stat internat, Iulia Vântur a lăsat un mesaj emoționant în mediul online. „Amabil, blând și foarte talentat. Tu vei trăi în inimile noastre pentru totdeauna. Îți mulțumesc pentru moștenirea uimitoare pe care ai creat-o. Vocea ta va mângâia inimile noastre. Te iubim, Wajid Bhai. Odihnește-te în pace și dragoste!”, a scris vedeta anul trecut, pe contul său de Instagram, plângându-și amicul comun cu iubitul ei Salmah Khan.

Iulia Vântur s-a întors în India după o perioadă în care a stat în România. Vedeta are mai multe proiecte de terminat la Bollywood, însă spune că nu-și prea dorește să joace în același film cu iubitul ei, Salman. „Urmează să fie lansat un film la care am lucrat, dar care mai așteaptă până când cinematografele se vor deschide. Și am început o altă filmare, un alt proiect care îmi e foarte drag mie. Este vorba de un concept al meu, pe care urmează să-l terminăm. Mi s-a oferit să joc cu Salman, dar ideea e că nu vreau... poate nu-mi doresc să jucăm împreună”, a declarat Iulia, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Au fost surprinsi inbulinand-u-se.
1
0
Ala nici nu o baga in seama, de unde iubita lui?
8
0
aman, fata asta e cu kaplu rau, sa merga la mama omida sa o ajute .,
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614