REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Iulia Vântur vorbește despre căsătorie. „Nu știu dacă asta e varianta câștigătoare pentru doi oameni care se iubesc”

Iulia Vântur vorbește despre căsătorie. „Nu știu dacă asta e varianta câștigătoare pentru doi oameni care se iubesc”

Replica API 24 mai 2019 | 00:00 366

Iulia Vântur

Fosta prezentatoare de televiziune Iulia Vântur a acordat un interviu pentru Antena Stars, în care a făcut dezvăluiri despre viața și cariera ei. Printre altele, vedeta și-a spus foarte clar părerea despre căsătorie. Iulia Vântur a revenit în țară zilele acestea. Vedeta a acordat un interviu în cadrul căruia și-a deschis sufletul. Fosta prezentatoare de televiziune a vorbit, printre altele de căsătorie, mărturisin că nu-și dorește foarte mult acest lucru.

„Acum, sincer, nu ştiu dacă îmi mai doresc atât de mult să mă căsătoresc. Cu siguranţă un copil este un dar de la Dumnezeu. Dacă Dumnezeu consideră că e bine să am un copil, atunci îl primesc cu drag. Însă, în privinţa căsătoriei, nu sunt sigură că mai e ceea ce îmi doresc. Uitându-mă în jurul meu, nu ştiu dacă asta e varianta câştigătoare pentru doi oameni care se iubesc. Simt că te încorsetează mai mult şi că te limitează mai mult. Se întâmplă ceva. Întotdeauna am crezut că oamenii nu au de ce să se schimbe, e doar un act. Dar se întâmplă ceva intern, habar n-am. Dar nu mi se mai pare atât de atractiv, sinceră să fiu”, a declarat Iulia Vântur.

Aceasta a dezvăluit și ce proiect are în ceea ce privește cariera, în perioada imediat următoare. „O să încep un film în care joc rolul principal. Filmul se învârte în jurul personajului meu, e o poveste interesantă cu un mesaj foarte puternic. Schimbă mentalitatea, schimbă tot sistemul. E vorba despre o femeie din Europa care a fost răpită în India, violată… o poveste mai dură, dar adevărată, care îşi găseşte o rezolvare în filmul nostru, ceea ce nu s-a întâmplat şi în viaţa de zi cu zi”, a detaliat vedeta.

De câțiva ani, Iulia Vântur s-a mutat în India, acolo unde are o carieră ca model, actriță și cântăreață. În plan personal, Iulia Vântur a avut o relație cu muzicianul Marius Moga, iar de ceva timp se spune că ar trăi o poveste de dragoste cu starul bollywoodian Salman Khan.

libertatea.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De cand e lumea femeile s-au dus unde e siguranta,sunt bani,comfort.Si cand traiau in pesteri se gudurau pe langa culegatorii de poame ageri,vanatorii iscusiti ce aveau carne din vanat nu se va schimba tactica nicicand.
0
0
s-a dus in india de parca s-au terminat tiganii din romania
0
1
Esti foarte frumoasa Iulia! Esti si talentata. Bravo! Te admir.
2
0
intereseaza pe cineva?
1
1
Nemernico - un roman nu ai gasit ?... Trebuia sa te duci la tigani ?!....
2
2

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920