REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
15.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Iulian Bulai, AMENDAT de CNCD după ce a numit-o pe Fecioara Maria mama surogat

Iulian Bulai, AMENDAT de CNCD după ce a numit-o pe Fecioara Maria mama surogat

Replica API 29 ianuarie 2021 | 19:59 1718

Deputatul USR Iulian Bulai a fost amendat de CNCD după ce a descris-o pe Fecioara Maria ca fiind o mama surogat. Pentru descrierea sa, care a revoltat credincioșii din România, Bulai s-a ales cu o amendă de 5.000 de lei, scrie stiripesurse.ro

„Un copil. Sărac și provenit dintr-o familie foarte ciudată. Un tată trecut de prima tinerețe și o mamă adolescentă. Apărut în lume fără ca părinții lui să fi făcut dragoste. Cu o mamă surogat și un tată care acceptă paternitatea fără să fi contribuit la ea. Refuzat de comunitate. Născut fără ca părinții să fi fost căsătoriți, doar logodiți. Nașterea lui arată extradordinarul dar și limitele societății în care a apărut.

Acum 2000 de ani s-au întâmplat cele scrise mai sus. Soarta lui este astăzi împărtășită de mulți copii din România, dar care nu au avut alături părinți atât de iubitori. Avem peste 50.000 de copii în grija statului. Peste 3000 de copii anual dați spre adopție.

Mai mult de o treime din cei 3000 nu își găsesc o familie. Anual aprox. 2000 de copii sunt declarați greu adoptabili-nimeni nu îi vrea în România. Peste 1000 de copii români au fost traficați doar în UK până în 2007.

Recent, justiția română nu a găsit niciun vinovat din cele câteva zeci/ sute care ar fi fost implicați în traficul a aproape 200 de copii din Țăndărei. Acesta este cel mai mediatizat caz recent de trafic de ființe umane din România, dar nicidecum singurul.

Asta arată multe comunități eșuate sau cvasi eșuate în România. Comunități eșuate la fel de mult ca cea din Betleem de acum 2000 de ani. Eșuate din lipsă de implicare a celor din jur. În fața atâtor comunități eșuate, noi avem șansa de a umple locul păstorilor și magilor care au dat o mână de ajutor acum 2000 de ani.

Într-o Românie cu mulți baronași și combinatori, politicienii onești ar trebui să fie păstorii și magii zilelor noastre care dau o mână de ajutor celor care au nevoie: comunități eșuate cu nevoie de solidaritate, generozitate și bună gestionare a bugetului local. În interesul părinților și pruncilor.

Pentru mine și despre asta este Crăciunul: implicare în comunitatea locală pentru cei mai vulnerabili și măsuri de intervenție din partea comunității dincolo de incapacitățile individului. Crăciun fericit tuturor!”, este mesajul integral postat de Iulian Bulai pe contul său de Facebook.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
muie la religie, muie la biserica, muie la popi si muie la cei care vor comenta dupa mine in contradictoriu.
1
2
Cam maroritatea din acest partid sunt dezaxati uitativa la seful lor cand vorbeste ce fata are vorbeste incoerent numai el intelegere ce spune
2
1
majoritatea candidatilor dau sarumana si la cainii de pe strada plimbati de stapani lor care deja le pupa mana! dupa vot stau cotet patru ani pe bani multi,sfideaza caini si stapanii!
3
0
Amenda e degeaba. Omul are convingerile lui si gata. Important este ca acest tip de indivizi au ajuns prin votul romanilor unde sunt. Fascistii au ajuns si ei prin votul germanilor naivi unde au fost. Astia nu or fi fascisti,insa nici mai buni nu sunt.
4
1
CE VA INSPIRA???? ACESTE PERSOANE AU AJUNS SA NE CONDUCA...NE MERITAM...SOARTA...
7
2
religia, este adevarat ca poporul asta este nepasator la soarta copiilor abandonati sau traficati. Sa se fi furat o Alexandra in Orient, iesea instantaneu razboi civil. La noi, in tara lui " las ca merge si asa", nu ai prea multe asteptari. Caracalenii toti stiau de bordel peste drum de militie sii intorceau capul. Dar intr-un catun numit oras, unde 30 de ani au avut un primar PCR, la ce poti spera?
4
1
Eu as fi numit-o curva mincinoasa pe ma-sa lu Isus, dar altii sunt mai blanzi...
2
12
javrele astea de la uniunea scufundati Romania trebuie sa dispara de tot. Antoromani, anticrestini, vanduti multinationalelor si lui Macron
8
5
Acest element care a jurat pe carti de bucate ca toti ceilalti sa aiba parte de tot ce ii trebuie ca dupa vorbele lui murdarr
7
6
un idiot ca cei mai multi din USR.
13
8
ce gandeste despre mohamed.Nu de alta dar aici se separa baietii de barbati
3
6
cred ca masa a fost asa
10
6

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102