REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
14.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Iustin Roman a demisionat din Consiliul Local Municipal Constanţa

Iustin Roman a demisionat din Consiliul Local Municipal Constanţa

Replica API 23 februarie 2016 | 12:27 273

Liberalul Iustin Roman şi-a dat demisia din Consiliul Local Municipal Constanţa. Acesta susţine că a luat decizia de a demisiona "din motive personale". Demisia a fost înregistrată la registratura Primăriei.

"Am luat decizia demisiei după ce m-am sfătuit cu familia şi după ce am analizat priorităţile pe care le am în următoarea perioadă. Am petrecut în Consiliul Local Constanţa patru ani foarte importanţi pentru mine ca om, ca ales local, în care am aflat cum se iau decizii pentru oraşul nostru, ani în care am învăţat foarte multe şi pe care îi consider un câştig profesional şi personal. Plec din Consiliul Local fără nici un regret, convins fiind că activitatea alături de colegii mei a fost și este în interesul comunității. Voi continua să muncesc şi să sper că oraşul nostru va avea un altfel de viitor, un altfel de primar decât până acum, că cetățenii Constanței vor avea soarta pe care o merită. Mulțumesc constănțenilor, colegilor și celor care mi-au fost alături pe parcusul activității mele în aceşti patru ani. Continui să sper că în Constanța se poate și altfel, se poate și mai mult pentru constănțeni din partea celor pe care îi aleg și îi reprezintă", a spus Roman, care a făcut referire şi la faptul că anul acesta fiul său este clasa a VIII-a şi are un examen de dat.

Chestionat dacă se va regăsi pe lista de consilieri locali la alegerile din această vară, Iustin Roman a spus că nu. Întrebat dacă a fost forţat să demisioneze, ca urmare a unei afaceri care ar fi pus în dificultate candidatul la primărie, Roman a spus că nu are nici o legătură şi că nu există politician sau persoană în Constanţa care să îl oblige să facă ceva.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367