REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
11.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Ivan, după apelul lui Mazăre: Ponta și-a depus mandatul

Ivan, după apelul lui Mazăre: Ponta și-a depus mandatul

Replica API 22 ianuarie 2015 | 00:19 216

Europarlamentarul PSD Cătălin Ivan spune că Victor Ponta deja și-a depus mandatul de președinte al social-democraților în prima ședință de după eșecul de la prezidențiale, dar liderii partidului au fost de acord ca premierul să conducă interimar formațiunea până la Congres.

"În ultimul timp, poate din cauza şocului pierderii alegerilor, am sentimentul că se doreşte transformarea PSD-ului într-un fel de sectă: n-ai voie să contrazici liderii partidului, nu poţi să ai alt proiect decât cel al conducerii partidului, ceea ce este total nesănătos şi pentru partid, şi pentru democraţia din România", a declarat Ivan, marți seară, la Realitatea Tv.

Ivan a declarat că este de acord cu declarația lui Radu Mazăre că organizațiile teritoriale și-au făcut bine treaba la scrutinul din noiembrie, dar că Ponta și-a depus deja mandatul și soarta sa în partid va fi decisă al Congres.

"A fost o decizie forţată în acel moment. Era un moment tensionat, Ponta îşi depusese mandatul, noi am insistat să rămână ca să conducă având un mandat de interimat până la Congres, pentru că se vorbea de un congres foarte rapid. Partidul nu l-a chemat înapoi (pe Victor Ponta, n.r.), s-a hotărât ca, până la Congres, să nu creăm convulsii în partid că şi aşa situaţia era foarte complicată, până la Congres, doar până la Congres, să se asigure acest interimat, să nu facem schimbări radicale până atunci. Urmând ca atunci să fie prezentate mai multe proiecte şi să hotărâm acolo în ce direcţie va merge partidul", a declarat Cătălin Ivan, întrebat fiind dacă partidul a reacţionat la excluderile lui Şova, Geoană şi Vanghelie, de la finele lui noiembrie, anul trecut.

sursa: dcnews.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367