REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.9° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
9.9° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Ivan: Îmi asum statutul de social democrat 'apartidic'

Ivan: Îmi asum statutul de social democrat 'apartidic'

Replica API 27 noiembrie 2017 | 00:00 407

Europarlamentarul Cătălin Ivan spune că, ''pentru că nu poți fi social democrat dacă ești în dezacord cu Liviu Dragnea'', își asumă ''cu optimism și determinare statutul de social democrat 'apartidic''', adăugând că a intrat în PSD pentru valorile de stânga în care crede și ar fi total greșit să plece ''din cauza unor pediști și peremiști'', notează Agerpres.

''Pentru ca nu poți fi social democrat dacă ești în dezacord cu Liviu Dragnea, pentru că ești tradător dacă îți exprimi punctul de vedere, sorosist dacă nu-i urăști cu toată ființa ta pe cei care ies în stradă, securist dacă spui că cei care au furat trebuie să ajungă la închisoare și averile obținute ilegal trebuie confiscate, a fost inventat cuvântul 'apartidic'. Pentru că am intrat în PSD pentru valorile de stânga în care cred și ar fi total greșit să plec din cauza unor pediști și peremiști, pentru că în cele paisprezece campanii electorale mi-am câștigat dreptul de a spune ce cred, mai ales atunci când partidul merge într-o direcție greșită, pentru că, la nivel european, când socialiștii europeni au avut de ales între Dragnea și mine, au decis de fiecare dată în favoarea mea, îmi asum cu optimism și determinare statutul de social democrat 'apartidic''', a scris duminică, pe pagina sa de facebook, europarlamentarul.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cu o floare nu se face primavara in acest partid de hoti.Care doctrina,care valori de stanga.Toti psd-istii sunt o apa si un pamant.Nu am incredere in ei,acesti ,,socialisti" imbuibati cu zeci de proprietat furate sau facute prin tot felul de fraude,cu masini de sute de mii de euro si sfidand justitia si intraga societate.Baiatul asta a dat de miros de sange prospat si ca orice psd-ist ,doreste un ciolan mai mare.Jos ciuma rosie!
4
0
deci se poate; un social-democrat adevarat. avem nevoie in societate atat de stanga cat si de dreapta. succes domnule Catalin Ivan
9
1
Dupa ce te-a trimis pe 15.ooo euro pe luna, musca mina celui care ti-a dat piine. Un neica nimeni, racolat de ,,baieti,,. Ar putea si ei sa selecteze pe unii mai carismatici si mai destepti. Cei dinainte parca se orientau mai bine. Nu prea le au cu munca de cadre.Da-ti demisia daca nu-ti mai place,dl Ivan care te-ai suit pe divan.
1
7
Tu chiar esti un baiat destept, esti altceva dacat hotii, mincinosii si penali din partidul tau, care merg intr-o directie total gresita. Foarte bine ca nu te asociezi cu ei. Iti respect punctul tau de vedere, este alegerea ta. Bravo tie, te felicit !
8
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614