REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Ivan nu vrea să plece din PSD: „Ponta şi Dragnea vor pica!”

Ivan nu vrea să plece din PSD: „Ponta şi Dragnea vor pica!”

Replica API 12 martie 2015 | 10:00 221

Moare cu ei de gât

Moare cu ei de gât

Cătălin Ivan, sursa foto: puterea.ro

Europarlamentarul Cătălin Ivan a fost suspendat, marți, pentru o perioadă de 12 luni din PSD. Anticipat ca rival al preşedintelui PSD, premierul Victor Ponta, la viitorul Congres al partidului, Ivan a fost pus „pe făraş”.. Ştiind că mai-marii PSD vor să-l măture prin suspendarea activităţii pe care o desfăşoară la Sectorul 1, Ivan s-a plimbat cât l-au ţinut picioarele, de la o filială la alta, pentru a scăpa. Aproape că i-a reuşit, suspendarea de miercuri precizând apartenenţa europarlamentarului la filiala PSD din Sectorul 1, Bucureşti.

„Am cerut transferul la organizaţia locală numărul 10, organizaţie care a fost ulterior dizolvată. Ar spune unii că a fost doar o coincidenţă. Am cerut apoi transferul către organizaţia PSD Dobrovăţ, judeţul Iaşi. Transferul mi-a fost aprobat de conducerea organizaţiei 21 şi apoi am fost primit în organizaţia PSD Dobrovăţ. Practic, din acel moment nu mai eram membru al organizaţiei PSD Sector 1", a precizat Ivan, care a postat şi documentele doveditoare şi care susţine că va contesta decizia de suspendare.

„Eu nu mai eram membru acolo când s-a propus. Deci, nu aveau dreptul să o facă. Nu există nici un motiv, nici măcar un avertisment. Voi contesta decizia!”, ne-a spus Cătălin Ivan.

De asemenea, Ivan susţine că nu este tentat de a se îndrepta către cuplul revoltat Mircea Geoană - Marian Vanghelie, ci se încăpăţânează să rămână în PSD, pentru a-şi aplica „programul de reformă”. „Nu există alt proiect pentru mine, decât în interiorul PSD. Proiectul va merge în continuare şi cei care sunt alături de mine vor susţine acest proiect la Congres. Victor Ponta şi Liviu Dragnea vor pica oricum! Proiectul pe care îl propunem va fi cel câştigător”, a concluzionat Ivan, pentru „Replica”.

Marius Florian VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218