REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Ivan: Proiectul referitor la abuzul în serviciu - pură ticăloşie

Ivan: Proiectul referitor la abuzul în serviciu - pură ticăloşie

Replica API 28 decembrie 2017 | 20:28 505

Europarlamentarul Cătălin Ivan susţine că iniţiativa unor parlamentari de la PSD referitor la abuzul în serviciu este "pură ticăloşie" şi consideră că iniţiatorii ar trebui să-şi piardă automat calitatea de membri de partid.

"Vă explic în câteva rânduri de ce iniţiativa unor parlamentari este pură ticăloşie şi de ce aceştia ar trebui să-şi piardă automat calitatea de membri de partid. Dacă PSD nu ia măsuri urgente faţă de iniţiatori, atunci va confirma suspiciunea că singura raţiune de a exista a acestui partid în ultimele luni este de a proteja un grup restrâns de indivizi extrem de bogaţi şi de corupţi. Prin această iniţiativă, deputatul Rădulescu ar fi trebuit să-şi încheie automat cariera politică într-un partid democratic, european, angajat total în eradicarea corupţiei, mai ales într-o ţară atât de săracă precum România", a scris Cătălin Ivan pe Facebook.

Potrivit acestuia, în vara acestui an, Comisia Europeană a adoptat Directiva 1371 privind "combaterea fraudelor îndreptate împotriva intereselor financiare ale Uniunii prin mijloace de drept penal", care prevede pedepse de minimum 4 ani de închisoare dacă prejudiciul e mai mare de 100.000 de euro, scrie Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
penibilul asta nu se potoleste? La fel ca Ponta,Orban, niste expirati. presa greseste ca publica aberatiile acestora.De ce nu-si da demisia de la Bruxelles ,daca nu-i place. Asta nu a fost dat afara din PSD,atunci ce rahat mai maninca?
0
2
ai ajuns acolo datorita psd-ului , iar tu pt ca nu ai prins post de conducere , mananci cacat . Daca erai tu pres de organizatie nu mai vorbeai asa , BESI LA MA-TA ORDINARULE ......LA FEL A PROCEDAT SI CRISTIAN PREDA CU ELENA UDREA . ELENA L-A RIDICAT SI EL MANANCA CU MACOVEI.....
2
2
Cum recunosti un avortat de psd-ist,analfabet,agramat si asistat? SIMPLU...urmariti limbajul porcesc.
1
3
Pwlli mele...Stai in Romania si comenteaza,nu in parlamentul europei la hotel de 5 stele pe bani nostri.Muie Ivan Turbinca !.Mananci cacat cu polonicul !.
2
3
Un baiat destept cu principii de viata corecte, sanatoase... Altceva decat o mare parte a colegilor lui din partid. Bravo Catalin ! Tot respectul si consideratia pentru tine !
2
2
Oare si Ivan este unul din colegii tov Dragnea care l-au implorat sa nu cedeze?Eu,ma indoiesc,de mijloc!
1
0
un om adevart bravo lui ;
2
2
Catalin Ivan. Dar cine este, cu ce se ocupa? Aaaa, da, mancator da rahat, care mai vrea si el sa obtina un alt mandat de europarlamentar. Ce ai facut tu mai pentru tara asta, jeg uman?
2
2
Sugi pula...romania este in u.e nu in jungla.Sa terminat cu parnaile. Daca nu va convine cu psd muie si afara din tara.Bravo PSD ...nu avem nevoie de avortati gen Catalin Ivan care suge la carici.
4
5

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614