REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

J.Lo și ținuta care a dezvăluit tot la premiile AMA. Diva arată incredibil la 51 de ani. Cum s-au îmbrăcat alte vedete

J.Lo și ținuta care a dezvăluit tot la premiile AMA. Diva arată incredibil la 51 de ani. Cum s-au îmbrăcat alte vedete

Replica API 24 noiembrie 2020 | 00:00 1412

Vedeta serii a fost Jennifer Lopez! Cântăreața și actrița a uluit pe toată lumea cu trupul său perfect la vârsta de 51 de ani. Și alte dive au arătat provocator în ținute argintii.

Gala American Music Awards (AMA) 2020 a avut loc duminică seara la Microsoft Theater din Los Angeles. Ceremonia, găzduită de actrița și cântăreața Taraji P. Henson (50 de ani), a respectat reguli sanitare stricte din cauza pandemiei de COVID-19. Toţi cei prezenţi în clădire au fost testaţi, iar la gală a participat un număr redus de spectatori.

Jennifer Lopez

foto: Profimedia

Jennifer Lopez, trup perfect la 51 de ani

Cea mai strălucitoare vedetă a fost Jennifer Lopez, într-o costumație sexy marca LaQuan Smith, ce lăsa la vedere sânii, abdomenul și un picior în întregime. Ea a dezvăluit că a reușit să se păstreze atât de bine la trup, deși a născut doi copii gemeni, Max și Eme, care au acum 12 ani, fiindcă a renunțat la hrana animală. Ca să nu se rideze, se îmbăiază cu uleiuri naturale. Uluitoare a fost și prezentatoarea Taraji P. Henson, care a schimbat 12 ținute de concepție proprie, între care și una argintie uluitoare.

Jennifer Lopez

foto: Profimedia

Jennifer Lopez

foto: Profimedia

Megan Fox

foto: Profimedia

Paris Hilton

foto: Profimedia

Cântăreața Bebe Rexha (31 de ani) a avut cea mai îndrăneață ținută, tot argintie, marca Julien Macdonald, fără sutien, ce lăsa multă carne la vedere. Fotomodelul Cara Delevingne (28 de ani) a fost foarte elegantă pe covorul roșu într-un costum argintiu marca Dolce & Gabbana cu bluza transparentă. Cântăreaţa Taylor Swift a fost marea câştigătoare a galei. Ea a primit trei trofee AMA, inclusiv pentru „artistul anului”. Trei trofee au primit şi The Weeknd („Favorite Male Soul/R&B Artist”, „Favorite Soul/R&B Album”, „Favorite Soul/R&B Song”) şi Dan + Shay („Collaboration of the Year”, „Favorite Country Song”, „Favorite Duo or Group”). Cântăreața Doja Cat (25 de ani) a fost desemnată „Noul Artist al Anului”.

Megan Fox și Machine Gun Kelly

foto: Profimedia

Megan Fox și Machine Gun Kelly, debut împreună

Actrița Megan Fox (34 de ani) și-a făcut prima apariție în public împreună cu iubitul ei, rapperul Machine Gun Kelly (30 de ani), la American Music Awards. Ea a arătat superb într-o costumație Azzi & Osta, iar el a fost foarte elegant îmbrăcat în alb. Ambii au fost asortați cu încălțări argintii. Este o dragoste nebună între ei, care a început în luna mai. Megan i-a prezentat pe cei trei copii ai ei, Noah Shannon, de 7 ani, Bodhi Ransom, de 6 ani, și Journey River, de 3 ani, lui Machine Gun Kelly. Asta înseamnă că relația lor a devenit din ce în ce mai serioasă. Idila dintre cei doi, care durează de când s-au cunoscut în platoul filmului ”Midnight in the Switchgrass”, l-a distrus pe fostul ei soț, Brian Austin Green (46 de ani), împreună cu care ea îi are pe cei 3 copii, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367