REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
14.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Jackie Chan și Van Damme s-au întâlnit la Constanța! A ieșit un MEGA SCANDAL, în buricul târgului!

Jackie Chan și Van Damme s-au întâlnit la Constanța! A ieșit un MEGA SCANDAL, în buricul târgului!

Replica API 24 februarie 2017 | 01:47 776

VIDEO

VIDEO

Imagini desprinse din filme pe străzile din municipiul Constanța. Chiar pe bulevardul Tomis mai exact. Este vorba despre tânărul din Nicolae Bălcescu, care a înjunghiat un angajat al magazinului Dovi. Acesta, Cătălin Marian Ene a fost încătușat de oamenii legii. Pe imagini se poate observa întregul "meci de box".

Amintim că politiștii din cadrul Secţiei 3, la data de 22.02.2017, ora 12.32, au fost sesizaţi, printr-un apel 112, că pe bulevardul Tomis din Constanța, în dreptul unei societăţi comerciale, respectiv magazinul Dovi, are loc un conflict spontan între doi bărbați. Poliţiştii au aplanat conflictul, cele două persoane implicate fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. Mai exact, un tânăr de 18 ani, Cătălin Marian Ene, a mers în respectiva zonă și a cumpărat un tub cu gaz pentru a-și încărca o brichetă. Dar a fost nemulțumit, motiv pentru care a cerut să-i fie schimbat sau să i se returneze banii. Vânzătoarea a refuzat, iar atunci a intervenit un bărbat de 46 de ani, manipulant în cadrul respectivei societăți, Radu Daniela Pîntea. "Du-te de aici că nu-ți schimbăm nimic" – ar fi spus el. Acela a fost momentul în care tânărul de 18 ani și-a ieșit din fire, izbucnind un conflict spontan. După ce s-au lovit reciproc, tânărul a scos un cuțit și l-a înjunghiat pe celălalt de mai multe ori. Ambii au fost duși la spital. Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se poate observa cum tânărul de 18 ani poartă o conversație cu vânzătoarea, după care aceasta se sperie, închide geamul, iar în acel moment intervine celălalt angajat. Nici el s-a arătat prea calm, din contră, parcă ar fi imitat mișcări din filmele cu Jean Claude Van Damme. L-a îmbrâncit și lovit pe Cătălin Marian, acesta din urmă plecând. Apoi s-a întors în fugă pentru a se răzbuna pe Radu Daniel. A urmat o nouă rundă de loviri în mijlocul străzii, până când a intervenit o a treia persoană. Apoi, după colț, tânărul a "apelat" la lovituri de cuțit. " În ziua de 22.02.2017, în jurul orelor 12.30, în timp ce se afla în fața magazinului Dovi, situat la intersecția bulevardul Tomis cu strada Tudor Vladimirescu din municipiul Constanța, inculpatul i-a aplicat, în repetate rânduri, lovituri (prin înţepare) cu un cuțit în zona abdomenului și a brațului stâng, persoanei vătămate P.R.D., în urma unui conflict spontan, cauzându-i acesteia leziuni traumatice ce necesită pentru vindecare un număr de 7-8 zile îngrijiri medicale, tulburând astfel ordinea si liniştea publica, provocând indignarea participanţilor la trafic, precum si a trecătorilor, aducând o atingere grava valorilor sociale.", potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Imi vine sa te bat, pentru ca vorbesti de urat Constanta, orasul meu natal si in care inca traiesc, dar ai dreptate... Cam asa arata orasul nostru... Ca si tara aceasta a noastra...
1
0
Radeam de alte tari si faceam panarama de ele cand ajungeam in porturi gen..Ucraina Rusia India Dakar in Senegal sau maNila in filipine am ras de ei ca un prost.... ca ne-au facut de tot cacatul romanii nostri. De la portul constanta care arata ca o javra raioasa pana la jegul din oras hotii,boschetarii cainii maidanezi gropile si cladirile imputite si cablurile de pe stalpi si din copaci...asta i-a distrat la maxim.Sa coboare turistul si sa rada in hohote sa faca poze la cabluri si nu la obiectiv turistic s -a intors roata efectiv nu aveam ce sa le zic ca aveau dreptate... degeaba
3
0
Sedan din piata chiliei nu e cioara, e musulman nespalati..This rasa Lu madam in gura
2
1
bai george despina ai uitat ca aveai discoteca planet cu cioara aia de sedan cu analfabetu ala de tiga .bai despina ai uitat ca traia cu mircea zara cand venea vara pe litoral ai uitat ca ii rupeai fasu in camera de hotel.ai uitat ca te certai cu styla sarafu care din voi sa-i rupa fasublu mircea zara.bulangiule uuuuuuu
4
0
Pentru rahatul mucegait care s-a legat de gandirea sanatoasa a fratelui meu, Navigatorul: un puscarias coclit sau violator sau kkt abject, asa cum l-ai numit tu, nu are capacitatea de a gandi si a se exprima in scris atat de elocvent si sanatos principial. Toate epitetele anterioare iti sunt, in mod cert, caracteristice tie! Suplimentar, tind sa cred ca esti retardat!
4
2
Deci in primul rand vreau sa reiterez faptul ca eu nu sunt gay, am prietena si nevasta si nici nu am desfasurat afaceri cu tiganii din Constanta. Astea fiind spuse: astept si un film cu telefonul mobil de la fata locului! Vina cred ca este a amandurora, dar sa i se taie mana aluia cu cutitul, sau macat 3 degete ca sa se faca dreptate!
4
4
Tu esti un puscarias coclit mah un violator care duce minore la produs un kkt abject dupa cum scrii !
2
3
Asta este cacatul de magazin unde se vand tigari netimbrate de decenii intregi, fara ca nimeni sa ia masuri? Cacat de magazin care apartine unui politist, din cate am inteles? Iar cacatul de angajat al cacatului de magazin nu stie sa relationeze normal cu un alt om? Sa vorbeasca frumos, fara gesturi de amenintare sau trecere efectiva la fapte penale? Ce daca este copilandru, inseamna ca trebuie sa-l tratezi de sus si sa-l bruschezi? Oricine s-ar fi aparat, in locul lui. Cu cutit sau cu pistol sau cu maceta sau cu tun, daca este necesar...
14
2
In zona la magazinul ala dovi numai retardati se aduna,copii care se bat, retardati cu cefe late care parcheaza in mijlocul bulevardului, sa-mi tarai coaiele pe fetele lor de cacati.
10
1
Bine a facut, asa faceam si eu inainte sa ma ragagalesc acum am ajuns martoaga
0
4

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367