REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
18.4° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Jador, dezamăgit de unii internauți, după ce a lansat o piesă alături de Loredana și alți maneliști

Jador, dezamăgit de unii internauți, după ce a lansat o piesă alături de Loredana și alți maneliști

Replica API 12 mai 2021 | 01:13 1335

Jador este unul dintre cei mai de succes interpreți de manele din momentul actual. Piesele lui sunt mereu în trending și adună milioane de vizualizări. Însă odată cu succesul au venit și criticile și jignirile. Artistul a mărturisit că unii oameni îl consideră analfabet doar din cauza muzicii pe care o cântă.

Sursa foto: Instagram

Invitat în podcast-ul realizat de Damian Drăghici, Jador a vorbit despre jignirile care i s-au adus de-a lungul timpului. Artistul a mărturisit că o categorie de oameni, cei care nu îi agreează muzica, l-au criticat dur. A fost făcut needucat, analfabet, țigan și în multe alte feluri.

Jador a mai spus că maneliștii sunt subapreciați, iar drept exemplu a oferit o situație recentă. Alături de Loredana Groza și alți maneliști a lansat o melodie, iar mulți au judecat-o pe artistă pentru colaborare sau alții au diminuat contribuția maneliștilor.

„Am văzut la televizor: Loredana a făcut piesă cu nouă maneliști. Nici nu mai contam, noi eram nouă maneliști. Și era acolo cine? Florin Salam, Vali Vijelie, Jean de la Craiova, eu, care să zicem că nu trebuie să aibă atât respect că mna e mai tânăr, dar punem pentru ăia vechi, care sunt niște artiști. Loredana și restul. Loredana este o artistă de excepție, foarte bună și o apreciem cu toții și o iubim dar în ochii unora suntem doar niște maneliști.

Asta pentru că ne consideră niște analfabeți, niște needucați și multe alte lucruri. Cum să comentezi de niște oameni valoroși? Dar nu, noi suntem țigani și suntem într-adevăr huiduiți în anumite contexte”, a spus Jador.

Cu toate că uneori este condamnat pentru muzica pe care o face, Jador este extrem de mulțumit de nivelul la care a ajuns. Acesta a declarat că încă de când era copil singura lui dorință a fost să facă muzică și să se poată întrețină din această pasiune. Așa că acum este extrem de fericit că a reușit să realizeze asta și va continua.

„Toată viața mea m-am rugat la Dumnezeu, încă de când eram copil. Mă duceam cu tata cu căruța la iarbă și mă rugam la Dumnezeu și îi spuneam că-mi doresc ca eu cu banii din muzică să mă întrețin. Nu din altceva. Tot ce m-am rugat eu la Dumnezeu să-mi dea, mi-a dat”, a spus Jador, scrie cancan.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cu tot respectul Adi minune poti cauta pe net, citeste partituri. Cauta colaborare cu Bregovici
0
1
Mars la c...t jigodie.
6
0
JADOR JEGOR TE ADOR CANTA CU SPOR belimisar de dor
5
0
Asa specimen la fel si internauti , la fel si cu Dorian ,daca te uiti cine al urmareste te ia capu .Numai frustrati si ciobanei de la sate . Hai ba ce naiba ,toate pramatiile se pun pe you tube ca sa aiba copii defavorizati sa se uite ca au tel pe mana si internet si devin internauti .
9
1
Esti un mucioscacacios
7
1
ce ne trebue noo cultura daca avem in fiecare zi la televizor Las Fierbinti? Sti ce zic?
5
4
Nu artisti. n-aveti scoala, nu puteti citi o partitura. Cultura e dusmanul vostru.
15
1

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369