REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Jador, supărat foc după ce o prezentatoare TV a râs de el în timpul unei emisiuni

Jador, supărat foc după ce o prezentatoare TV a râs de el în timpul unei emisiuni

Replica API 24 iulie 2021 | 09:32 2711

Jador a răbufnit după ce a fost adus într-o discuție, în cadrul unei emisiuni. Cântărețul a fost ironizat chiar de prezentatoarea Anisa Sandulache și de coechipierii ei, aducându-i diverse vorbe care se pare că l-au supărat tare pe artist. La momentul actual, Jador este printre cei mai ascultați cântăreți din România, acesta având milioane de vizualizări pe Youtube, dar și de urmăritori pe restul rețelelor sociale.

Jador

În urmă cu ceva vreme, Jador vorbea, în cadrul unui podcast, despre rasism și despre faptul că el a avut parte de așa ceva pe la evenimentele unde a cântat. Ei bine, acum se simte din nou ca-n acele momente, după ce un videoclip cu o emisiune a devenit viral pe TikTok.

În acea emisiune, unde a fost invitat Radhu, singurul român care a intrat în Billboard Latin, în revista ”Hoy”, pe aceeași pagină cu Ricky Martin, s-a vorbit și despre Jador, fapt care l-a supărat teribil pe cântăreț.

Radhu

Sursa foto: Captură Video

”Acum s-a lansat și Jador pe muzica spaniolă, poate cânți cu Jador”, spun moderatorii.

”Nu știu cine e”, spune Radhu.

”Nu știi cine e? Felicitări. Lasă-mă să-ți strâng mâna. N-ai pierdut nimic. Uitați-vă la fața lui cine e, ce derutat e... Nu știu cine e”, spune și prezentatoarea emisiunii.

”E român?, întreabă Radhu.

”Da, e român, da”, adaugă moderatorii.

”Un pic francez. Se scrie legat”, mai spune prezentatoarea/

Anisa Sandulache, prezentatoarea

Sursa foto: Captură Video

Jador a răbufnit după ce acel videoclip a devenit viral.

Jador a avut câteva cuvinte de spus, după ce a văzut videoclipul respectiv. ”Deci am privit videoclipul ăsta de cel puțin 100 de ori. Am încercat să-mi dau seama de ce această domnișoară sau doamnă are o atitudine atât de rasistă la adresa mea. Ca și cum muzica pe care noi o facem, muzica din România, că băiatul ăla face muzică în State, bravo lui, ne face onoare țării, foarte frumos. Ne bucurăm că are oportunitatea asta. Dar de ce fata asta când vin e vorba despre manele, un gen muzical, nu știu ce gen de muzica, nici nu mai contează...”, a spus foarte supărat, Jador, scrie wowbiz.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
grobianul asta e cintaret? poate cineva fredona o piesa de a lui ?
3
0
cine sunt toti 3???
3
0
Esti un I mi tat or ieftin ca braga obtinuta cand se ca c au 2 albanezi si al 3lea turna apa de sus.Oricum esti fad sau fada ca maru' bot de iepure trecut
0
1
cine e acest individ?
10
0
Acuzatii de rasism, primul refugiu al ticalosului
16
1
Acest a na l fa bet?
18
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614