REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.5° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.5° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Jador: „Trebuia sa merg la Asia Express. Am dat casting de acum un an! Mă voiau”

Jador: „Trebuia sa merg la Asia Express. Am dat casting de acum un an! Mă voiau”

Replica API 29 mai 2021 | 00:00 1190

După experiența de la „Survivor România”, Jador (26 de ani) a devenit fanul concursurilor televizate. Artistul a dezvăluit că a fost casting, încă de anul trecut, pentru a participa și la „Asia Express”, sezonul 4, scrie click.ro.

Jador

Deși trecuse castingul, Jador a ratat la mustață „Asia Express” din cauza accidentării suferite la „Survivor România”. “Ar fi trebuit să merg acum la Asia Express, dar nu pot din cauza piciorului. Am dat casting de acum un an! Mă voiau!”, a dezvăluit Jador, la „Xtra Night Show”, de la Antena Stars. Deși a fost unul dintre favoriții publicului, Jador a părăsit concursul „Survivor România”, de la Kanal D, pe motive medicale, după ce și-a rupt meniscul. Jador amână însă operația la picior de frică, deși doctorii i-au spus să se opereze de urgență.

Jador și-a rupt piciorul în trei locuri, fapt ce-i cauzează dureri mari.”Stau prost cu genunchiul. Doare puțin, dar uneori când merg, nu tot timpul. Când stau în picioare mult, mă taie așa la genunchi. Ar trebui să ajung la operație, dar amân, mi-e frică de cuțit. Nu prea se poate amâna. Nu vreau să ajung la cuțit. Mi-e frică de operație, mi-e frică de doctor. Sper să-mi treacă de la sine, dacă nu, merg la spital. E rupt în trei locuri. M-a sunat Dorian să-mi zică să mă operez la doctorul lui”, a mai spus Jador.

Georgiana, iubita lui Jador

foto: Instagram

Ce spune despre iubita Gerogiana Elisei?

După întarcerea de la „Survivor România”, Jador s-a întors la prima lui iubire, Georgiana Elisei. Solistul s-a declarat dispus să o ia și de nevastă pe cea care o numește femeia vieții lui, însă se pare că planurile de căsătorie au căzut. “Georgiana este și va fi dragostea vieții mele. Fizic nu e o frumusețe, nu are silicoane, botox. Nici nu știu de ce o iubesc. Am pieptul mai mare ca ea. Nu e oficială relația din cauza geloziei ei. E prima mea iubită, încă din adolescență. Eu am încercat să fiu cuminte. Nu am răspuns nimănui pe Instagram. Am încercat să am ceva serios cu ea. Ea a fost geloasă și înainte să devin celebru”, a mai declarat artistul.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Imbecilul a dat castingul, nu a facut castingul!Ce pretentii sa ai de la aceasta creatura???
4
0
bianca dragusanu e in stop cardio respirator si voi dati stiri cu adoratul asta pensat .
5
0
sa ma apuci de cosor...parazitule
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367