2.4° Constanța Sâm., 3 Dec. 2022
Anul XX Nr. 6201
2.4° Constanța Sâmbătă, 3 Decembrie 2022 Anul XX Nr. 6201

Jaf ca-n filme la Mario Star, în Medgidia!

Virgil STOIAN 7 octombrie 2022 16999

Jaf ca în filme, la o sală de jocuri din Medgidia. Tăbîrcă Cornel Florin, Cobei Nicușor Florin, Solomon Robert Gabriel și Diac Marius Ionuț și-au făcut un plan ca la carte, și au dat o spargere la sala de jocuri Mario Star, din Medgidia, de pe bulevardul Independenței, reușind să plece cu suma de 24.367. Judecătorii din Medgidia au decis condamnarea lui Cobei Nicușor Florin la 3 ani și 2 luni de închisoare și a lui Solomon Robert Gabriel la 3 ani și 6 luni închisoare, ambii pentru tâlhărie calificată, în timp ce Tăbîrcă Cornel Florin a primit 2 ani și 6 luni de închisoare și Diac Marius Ionuț a primit 3 ani de închisoare, ambii pentru complicitate la tâlhărie. Sentința a fost dată pe 30 septembrie 2022 și nu este definitivă.


Cei patru au avut un plan bine elaborat, cu o zi înaintea jafului, unul dintre ei, mai precis Tăbîrcă Cornel Florin, modificând  poziția camerei de supraveghere de la sala de jocuri. Apoi, în ziua jafului, Tăbîrcă Cornel Florin și Diac Marius Ionuț au acționat ca niște ,,săgeți” stând în sala de jocuri până aproape de ora închiderii, asigurându-se că în sală este doar casiera. Rămasă singură în sală, persoana vătămată a început să scoată banii din aparate și să îi numere pentru a separa fondul de rulment de încasări. În timp ce scotea banii  dintr-un aparat de lângă ușa de acces și voia să meargă la bar, a auzit cum s-a deschis ușa de acces, iar când s-a întors să vadă cine este, a fost prinsă cu brațele în jurul gâtului de către o persoană care i-a spus ”stai așa”. Pe lângă persoana care a ținut-o cu mâinile din jurul gâtului a văzut că a mai intrat încă o persoană care s-a deplasat în interiorul barului. În acest timp, persoana vătămată a început să țipe, s-a zbătut și a scăpat din mâinile persoanei care o ținea, iar imediat această persoană i-a pulverizat un spray în zona feței, după care și-a pus mâinile la ochi și nu a mai văzut nimic, iar persoana a mai apucat-o o dată de gât. Persoana vătămată a relatat că nu-și mai amintește cu exactitate cum s-au mai petrecut lucrurile, dar imediat agresorul i-a dat drumul și a fugit pe ușa de acces. Cei doi agresori, Cobei Nicușor Florin și Solomon Robert Gabriel, au reușit să fugă cu 24.367 de lei. Menționăm că cei doi purtau mănuși în mâini, glugi pe cap și cagule pe față.

 


Sub aspectul laturii subiective, instanţa a reținut că inculpații au săvârşit faptele cu intenție directă întrucât au prevăzut rezultatul faptei lor, respectiv consecinţele păgubitoare ale faptei acestora asupra patrimoniului părții civile şi asupra libertății psihice, şi au urmărit producerea acestora, conştientizând că au luat banii din posesia altei persoane, fără consimţământul acesteia şi prin întrebuinţarea de violențe. Intenţia este calificată prin scop, acela al însuşirii pe nedrept a bunului aparţinând părții civile.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?

COMENTARII

Ăștia s au uitat la prietenul meu pe Youtube, Gabriel Petcu (Gapet), făcea și el chestii de genu era sa o mierleasca. Se dădea și el zmeu dar e mielusel
1
0
Dacă tinerii, generația Z au ca modele streamerii și tipsterii de pe Youtube care instiga gen Claudiu Hood, Bogdan Pop, Doru Crăciun, SEVEN SLOTS, Aparate pacanele Slots, DMX CASINO. Adică afiliații agențiilor și cazinourilor de unde joaca sume imense Fake pe banii cazinourilor. Sa ducă omul în mormânt. Data lege sa fie interziși atât ei cât și cazinourile și pariurile. Mai au și grupuri vip și au o aroganta de zici ca cine s ei. 8 h în fabrica n ar munci ca nu sunt în stare
1
0
Pai dacă l au luat cu ei pe Cobei a purtat noroc. Găsea pe unu cu numele de Tepelus altfel stătea treaba
2
0
Baa ghinion pentru ei.. dar or sa fie din ce mai multe cazuri de genul.. nu e de ras in plm la ce vremuri traim..
3
4
s-a umplmut medgidia de hoti si t****i !
9
1
vor bani fara munca?cam putin au luat baietii
6
3

REPLICA

LOTO

6/49
193339183026
5/49
1136376284
joker
20243019359