REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
18.4° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

JAF în 2 minute, la un magazin de produse cosmetice scumpe

JAF în 2 minute, la un magazin de produse cosmetice scumpe

Replica API 12 ianuarie 2016 | 22:57 343

Indivizi cu cagule au acţionat ca în filme

Indivizi cu cagule au acţionat ca în filme

Jaf în stil mafiot la Constanţa! Mai mulţi indivizi au pătruns într-un magazin din municipiul Constanţa, situat pe strada Ştefan cel Mare, de unde au sustras produse cosmetice scumpe. Totul a fost surprins de camerele de supraveghere, putându-se observa cum patru indivizi, cu glugi şi cagule, vandalizează pur şi simplu spaţiul comercial.

Un magazin de cosmetice din Constanţa a fost „călcat” de hoţi în noaptea de duminică spre luni, 10 spre 11 ianuarie anul curent. Este vorba despre Amy-Sery Beauty Shop, situat pe strada Ştefan cel Mare, vizavi de Tomis Mall. Infractorii au dat atacul în jur de ora 4.00, aceştia sosind la faţa locului cu o maşină. Totul a fost surprins de camerele de supraveghere din incintă, putându-se astfel observa cum indivizii au golit pur şi simpli sediul comercial. Au luat tot ce au prins, fiind vorba despre parfumuri şi alte produse cosmetice scumpe. Au pătruns în unitate în jurul orei 4.28 şi 20 de secunde. Este vorba de 4 indivizi care intră grăbiţi, unii cu glugile trase pe faţă, alţii cu cagule, având asupra lor saci şi genţi mari. Au făcut mai multe drumuri pentru a apuca să fure cât mai mult, după care au fugit. Totul a durat circa 2 minute, în acest timp fiind declanşată alarma. Chiar şi aşa, până la sosirea reprezentanţilor firmei de pază, hoţii şi-au luat tălpăşiţa. Proprietara magazinului, Serian Osman, este scandalizată de situaţie. Aceasta susţine că îşi desfăşoară activitatea aici de circa 23 de ani, iar de data aceasta a rămas şocată, mai ales că strada este luminată şi în zonă sunt şi mulţi taximetrişti care, însă, spun că nu au văzut şi nu au auzit nimic, în condiţiile în care alarma ar scula şi morţii din mormânt. Prejudiciul urmează a fi stabilit. În cauză se efectuează cercetări de către lucrătorii Secţiei 3 Poliţie, în vederea identificării şi tragerii la răspundere penală a autorilor.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369