REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Jaf în 40 de secunde la Mircea Vodă: mascaţi şi cu mănuşi chirurgicale, au furat bunuri de 4.900 de lei

Jaf în 40 de secunde la Mircea Vodă: mascaţi şi cu mănuşi chirurgicale, au furat bunuri de 4.900 de lei

Replica API 6 octombrie 2014 | 20:23 281

Jaf în 40 de secunde, la Mircea Vodă! Este vorba de trei indivizi care, mascaţi şi cu mănuşi chirurgicale, au intrat în curtea unui magazin din Satu Nou, apoi au distrus ruloul metalic de la intrare în magazin, au vandalizat uşa şi au pătruns în unitatea comercială. Au stat doar 40 de secunde, dar au furat bunuri în valoare de 4.900 de lei. Însă, până să intre în curte, circul a fost la el acasă, hoţii întorcându-se de mai multe ori din drum din pricina maşinilor ce se perindau pe stradă.

Magazinul alimentar “La 2 Paşi”, din Satu Nou, Mircea Vodă, situat la intersecţia dintre strada Prunului şi DN210, care aparţine de societatea M&N Lux S.R.L., a fost prădat de 3 indivizi. Totul s-a petrecut în noaptea de 5 spre 6 octombrie anul curent, la scurt timp după terminarea programului de lucru, în jurul orelor 23.00, când trei indivizi, mascaţi şi cu mănuşi chirurgicale pe mâini, au intrat în curtea unităţii comerciale, au distrus ruloul metalic de la intrare, au vandalizat uşile şi au pătruns în unitate. Totul a fost surprins de camerele de luat vederi. Cei trei “mascaţi” au stat doar 40 de secunde şi nici măcar nu s-au uitat în sertatul casei de marcat. S-au înfipt direct în cartoanele cu ţigări şi…, culmea!, la guma de mestecat. Au băgat în “traistă” până nu au mai putut, prejudiciul ridicându-se la 4.900 de lei. Însă, până să deschidă poarta, circul a fost la el acasă. Pe camerele de supraveghere se poate observa cum hoţii se întorc de mai multe ori din drum, deranjaţi fiind de maşinile ce treceau pe stradă. Într-un final au reuşit să intre în curte, moment în care au întors camera. Ei sunt filmaţi din nou, de o altă cameră, din momentul în care au intrat în magazin. Aici totul a fost la foc automat: au pus ţigările şi guma de mestecat într-o ladă şi au plecat. În plus, administratorul societăţii mai are de reparat şi stricăciunile. “Trebuie să reparăm ruloul exterior şi uşile, întrucât magazinul a rămas neasigurat. Şi va costa ceva pentru că ruloul este metalic”, a declarat acesta pentru “Replica”. Oamenii legii au ajuns la faţa locului şi au demarat cercetările, pentru a stabili împreujurările în care s-a produs evenimentul, urmând să fie identificaţi şi depistaţi făptaşii. Menţionăm că “La 2 Paşi” este o franciză ce ţine de Metro. Potrivit reprezentanţilor IPJ Constanţa, poliţiştii din Mircea Vodă au stabilit un cerc de suspecţi.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614