REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Jale în rândul foştilor PDL-işti, după ce au aflat că Dragomir devine preşedinte unic

Jale în rândul foştilor PDL-işti, după ce au aflat că Dragomir devine preşedinte unic

Replica API 24 februarie 2016 | 23:57 235

Tuşa: „Nu consider că este fair play”

Tuşa: „Nu consider că este fair play”

Sorina Tuşa

Deputatul Gheorghe Dragomir urmează să devină preşedinte unic al organizaţiei judeţene a PNL Constanţa şi propunerea partidului pentru preşedinţia Consiliului Judeţean. În cursul zilei de luni, vestea a animat spiritele vechilor liberali, unul dintre ei grăbindu-se să anunţe că, de fapt, Dragomir este chiar preşedinte unic prin decizie a Biroului Politic Naţional. BPN-ul urmează însă să ia în discuţie situaţia lui Dragomir abia săptămâna viitoare. Este de aşteptat un vot favorabil, dar, până la acest vot, foştii pedelişti constănţeni, care se văd văduviţi de funcţia de copreşedinte - deţinută de Sorina Tuşa -, încă mai speră!

George Măndilă

„Deocamdată, vorbim despre o propunere a Comisiei de Unificare (şi anume, ca Dragomir să fie preşedinte unic - n.r.). Voi lua legătura cu colegii şi voi discuta cu echipa PDL-ului şi vom vedea ce demersuri vom face. Nu pot asuma o decizie personală”, a declarat Sorina Tuşa. Întrebată, totuşi, din punct de vedere personal, ce părere are despre propunerea ca Dragomir să fie preşedinte unic, Tuşa a precizat: „Nu consider că este fair play. Sau, având în vedere trendul partidului, de înnoire şi de aplecare către societatea civilă, cred că erau alte soluţii mai oportune şi potrivite”.

La rândul său, fostul pedelist George Măndilă a declarat că este adeptul co-preşedinţiei până în 2017. „Dacă nu se poate în această formulă, a co-preşedinţiei, sunt adeptul unei variante de persoană din afară care să preia preşedinţia organizaţiei judeţene, o persoană fără partizanatelor. Ori copreşedinţi, ori persoană deasupra tuturor partizanatelor”, a spus Măndilă. De precizat că Măndilă este unul dintre membrii PNL care şi-a depus la partid intenţia de a deveni preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, în situaţia în care partidul reuşeşte, la alegeri, să obţină suficiente mandate de consilieri judeţeni încât să-şi impună şi liderul la nivel de CJC.

Alexandra ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614