REPLICA ONLINE CONSTANTA

17° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

JALE la Eforie! Comisarii de la Protecția Consumatorului au găsit condiții de GRAJD la terase

JALE la Eforie! Comisarii de la Protecția Consumatorului au găsit condiții de GRAJD la terase

Replica API 18 august 2017 | 14:02 388

Video

Video

Imagini incredibile de la Eforie Nord! Comisarii de la Protecția Consumatorului au efectuat mai multe controale în cursul zilei de vineri, 18 august a.c., pe faleza din stațiune, unde au găsit condiții imposibile pentru desfășurarea activității comerciale de alimentație publică. Mizeria de nedescris, lipsa etichetării produselor, dar și tupeul fantastic al patronilor i-a lăsat mască pe comisari.

Urmează să se tragă linie la controale și să se aplice sancțiunile. CJPC a dispus oprirea temporară de prestări servicii pentru 5 locații din Eforie Nord.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Poate observa si sefii de la PEPSI unde sunt distribuite materialele lor publicitare. A mai observat cineva ca toate speluncile astea unde se gasesc nereguli grave au contracte de distributie bauturi racoritoare cu pepsi? sa fie un trend deja si sa putem considera locatii de mana a doua, a treia cele unde gasim pepsi?
1
0
Astia fac asa pentru ca sunt lasati si primesc autorizatii !! Problema pleaca de la administratia locala ! PE AIA sa-i ia pe sus pentru ca an de an problemele revin !!!
0
1
Asta e tot la zdreanta de Busugeanu
1
0
Aici e la TURBATU ?
0
0
Pitesteanu ala care are terasa LA GRATARE din MAMAIA si din NEPTUN , de langa pasarela Sat Vacanta , vinde marfa expirata luata de la SELGROS !
1
0
domnule director plesu si marian beccheanu, munca la negru, munca pana la epuizare fizica, conditii inumane de munca; si degeaba conducerea itm constanta nu ia atitudine; nu i pasa de noi oamenii muncii; ei nu muncesc noaptea si in weekend; dau amenzi doar cand se accidenteaza si moare cineva si in rest, se fac ca muncesc;rusine directorilor itm cta
2
0
De cand a ajuns boul asta primar la Eforie, statiunea e prima la nenorociri: inecuri, gunoaie, restaurante imputite...Referendum, sa scapam de imbecilul de Serban!!!!!
7
1
pe a.vlaicu colt cu tomis , a.vlaicu colt cu dispensarului sau vis a vis de dobrogea , toti samsarii fac cate 20 mii de euro pe vara , nu bon , nu impozit . ORI E LEGE , ORI TOCMEALA ! AS VREA SA VAD UN EVAZIONIST DIN TURISM AMENDAT ......NU CRED .
3
1
bleachh Apreciez faptul ca sunt expuse cadre video din locatiile care poate am consumat alimente,produse, in principiu o toxinfectie alimentara ce este pt micii inteprinzatori care merg pe sloganul 'afara vopsit gardul si'nauntru leopardu'. Turist fiind de ce sa stau relaxat 3 4 zile atat ne permite sistemu salarial la mare cand pot sa vizitiez clinici,spitale in tot acest timp.
3
0
sa ma kk pe toata familia ta de homosexual ce esti stop chiri
1
2
acea domnisoara Mia de care se aude, e o patroana la saormaria care vinde jos la belona in faleza, prima de la scari, prospera in fiecare an de pe urma a 2 luni de munca in eforie cu mizeriile pe care le vinde cu complicitatea sistemului creat de Brailoiu pentru clientela PSD.
4
3
Jale la Eforie, jale la primarie , jale in gunoaie si cazare nu mai vorbim de alimentatie. Cine poate fura fura cu ajutorul primarului.
10
0
La puscarie cu ei!!!! Ne nenorocesc cu alimentele lor stricate! Amenda eprea dulce pentru astfel de oameni! Va rugam sa faceti nu zeci de controale, ci sute sau mii de razii!
6
4
Luatiiii pe aia de sta la penymarket cu cheile de inchiriaza case apartamente cu 5mil pe noapte ca nu au casa de marcat si nu platesc la stat pe eii ca fac bani multi
9
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218