REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
10.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

JALE la fabrica de pâine Balbo: Protecția Consumatorilor a găsit DEZASTRU

JALE la fabrica de pâine Balbo: Protecția Consumatorilor a găsit DEZASTRU

Replica API 8 mai 2018 | 10:14 1776

Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorului a efectuat un control tematic la magazinul Profi din cartierul CET. Acolo, au găsit produse de patiserie de la fabrica Balbo care aveau pe etichete produse care nu corespundau cu denumirea: cornul cu gem nu avea aproape deloc gem. Astfel, în cursul serii de 7 mai, comisarii, în frunte cu Horia Constantinescu, au mers în control inopinant la fabrica Balbo.

Printre problemele de igienă, comisarii au descoperit că ambalarea produselor să făceau fără respectarea normelor, în sensul că nu se foloseau mănuși, dar ce este grav, zona de ambalare era aproape de ieșire, iar praful era mult peste limite.

Fabrica a fost închisă luni seară de comisari, s-au aplicat sancțiuni în valoare de 22.000 de lei, s-a dispus oprirea livrărilor, dar s-a solicitat și returul loturilor deja livrate în centrele comerciale.

Toate produsele de patiserie conțineau produse „tip” ciocolată, gem etc., lucru care denotă o practică înșelătoarea a operatorului.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Piinea de la aceasta firma nu are trecuta data de fabricatie ci doar o eticheta lipita cu data la care expira. Aceste etichete se desprind foarte usor si se inlocuiesc cu altele de catre distribuitori. O mare magarie. OPC doarme. OPC , trezeste-te ! Cite golanii ne mai obligati sa acceptam in detrimentul sanatatii ?
0
0
Dragilor, vedeti cosurile si benzile de transportat produsele din supermarcheturi sunt super imputite degeaba tipi ca si client ca astia nu respecta nimic. Imputiti....sa se vada controale inopinate si acolo ...pe cosuri si benzile rulante
6
0
Romanul vrea spectacol, iar nenea Horica ne ofera spectacol saptamanal....Nu asa se procedeaza! Se incearca mai inainte cu sanctiuni, cu remedieri si apoi cu amenzi si mai ales cu inchiderea unitatii. Omul acesta plateste impozitele la stat, cu sporuri de noapte, salarii pentru atatia angajati. Inteleg ca sunt nereguli pentru ca este foarte greu sa mentii standardele pentru ca te omoara impozitele in Ro si investitiile sunt minime sau deloc. Nu va mai bucurati ca se duce tara asta de rapa si vom manca doar paine congelata de la Lidl si altele asemenea...
7
5
la viitoarele alegeri clar Fagadau nu mai are sanse, si trebuie scos un alt viteaz pe dinainte, "faptele de vitejie" ale acestui Horia Constatinescu nu sunt o coincidenta, acesta isi face de pe acum "capital de imagine", ca sa aibe cu ce sa iasa pe dinaintea voastra atunci cand o sa va cerseasca voturile
7
2
MAI NEA SAU TANTI C.AC.A CUM SE SCRIE INOPINAT, NU BAGA UN "N" IN PLUS CA TE FACUSI DE CACAO!
5
1
Si marele magazin Profi? Halal angajati are la monitorizare calitate marfuri si preturi!!!
11
0
danie, rau ca face treaba, rau ca nu face, cum o dai nu-i bine.
3
0
Bravo Horia Constantinescu
18
3
Alt machedonas pus pe capatuiala.
8
5
Jeguri de fabrici
12
0
Locurile de joaca de ce nu le verifuca opc
5
4
Ba nea Miroane, nu poti sa ne prostesti ma pe toti ce naiba nu te duce capul ala sa intelegi Ataci unde stii ca nu se poate apara, vrajeli de doi lei tip heirupisto-comunist. Noi, astia cu mai mult creier decat anii care i ai petrecut in facultatea de drept degeaba, nu inghitim prosteala ta. ca sunt multi astia care habar nu au ce se ascunde in spatele cortinei, se vor trezi stai linistit
6
1
Tot respectul pt domnul inspector, chiar isi face treaba omul, chiar daca multi il vor demis !!!
21
3
Nu stiam ca OPC ul are program de noapte...este evident ce face acest ,,viitor primar":vantura rahatul doar pentru imagine.Respecta programul subalternilor-sunt si ei oameni,mister Horia,altfel te vor reclama!!!
12
14
au inceput machedonii sa nu mai contribue la pesedea hop apare horica ii scuture mai bine pai ce facem tovarasi suntem mafioti sau nu?
10
6
nu se exagereaza cu nimic, atunci cand sunt constatate nereguli, amenda si sanctiuni maxime, asa e corect
21
2
cautati ca veti mai gasi astfel de fabricute fantoma.Mergeti pe urma lor ac se imbogatesc fara sa tina cont de sanatatea cetateanului.
17
1
eu nu am vazut nimic socant in acele poze, prea cautati nod in papura, nu mai stiti de ce sa va legati. Astia de la OPC de cine sunt verificati? cine verifica si abuzurile lor? daca nu li se da "dijma" lunara vine si-ti face reclama negativa
11
14
Se exagereaza un pic ! Navetele au praf pe exterior nu in interiorul lor unde este asezata painea ! Ar fi putut sa le spele dar probabil consuma mult curent masinaria de spalat !
8
15
... de machidon cipanez !
21
2
nici paine nu mai ai curaj sa mananci in romanika , ce sa mai vorbesc de carne, peste plus legume din turcia cu pesticide la greu
16
3
Hai ca este culmea
5
1
unde e fabrica asta ?
9
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218