REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.2° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.2° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Jale la Murfatlar: două maşini răsturnate şi o ambulanţă izbită de un autocar

Jale la Murfatlar: două maşini răsturnate şi o ambulanţă izbită de un autocar

Replica API 17 ianuarie 2015 | 23:19 134

Două accidente în acelaşi timp!

Două accidente în acelaşi timp!

Dezastru pe DN 3, în Murfatlar! Două accidente rutiere s-au produs, simultan, în după amiaza de vineri, 16 ianuarie, două autoturisme răsturnându-se şi o ambulanţă intrând în coliziune cu un autocar Metropolitan, de transport persoane. Traficul rutier a fost îngreunat mai mult timp.

Primul accident rutier s-a petrecut în jurul orelor 14. 45, când un autoturism a ieşit de pe o alee dintre blocuri, pe DN 3, în Murfatlar, însă nu a respectat semnificaţia indicatorului rutier „Stop” şi a pătruns în intersecţie fără să acorde prioritate, intrând în coliziune cu o autospecială din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa, care avea un pacient şi care circula dinspre Medgidia către Constanţa, pe banda numărul 2. În urma impactului, ambulanţa a ricoşat către dreapta, intrând în coliziune cu un autocar ce aparţine firmei Metropolitan, de transport călători, care circula în paralel, în banda numărul 1. În urma accidentului, o singură persoană s-a ales cu răni uşoare, fiind vorba de şoferul primului autoturism. Pacientul din ambulanţă a fost preluat de o altă autospecială şi transportat în siguranţă la spital. Însă, puţin mai înspre Valu lui Traian, la aceeaşi oră, se producea un alt eveniment rutier nefericit. Mai exact, un autoturism circula dinspre Valu lui Traian către Murfatlar şi, ajuns în dreptul curbei de la staţia Peco Petrom, a pierdut controlul direcţiei de mers şi a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un alt autoturism care circula regulamentar. În urma impactului, ambele autoturisme s-au răsturnat în afara părţii carosabile. Cu răni s-a ales şoferul din cel de-al doilea autoturism, dar uşoare.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369