REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

JALE la Restaurant Rustic, din Constanța! Nereguli găsite de Protecția Consumatorului

JALE la Restaurant Rustic, din Constanța! Nereguli găsite de Protecția Consumatorului

Replica API 4 septembrie 2017 | 00:03 1675

Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorului Constanța a fost în cursul zilei de luni, 4 septembrie a.c., la Restaurant Rustic pentru a efectua un control. La fața locului, au găsit o mizerie de nedescris, produse depozitate în mod neconform, dar și produse expirate.

Potrivit comisarilor, s-a decis oprirea temporară de prestări servicii la unitatea menționată, mai ales din cauza faptului că sunt condiții improprii de depozitare și procedura de gătire are potențial periculos. Au fost găsite câteva sute de kilograme de carne și pește, diverse sortimente, fără elemente de identificare și cu starea termică schimbată.

Restaurantul funcționează pe societatea Davi Ex-Com Company SRL, unde Dumitru Marin este asociat unic.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
uite asa ne ia dku cu dealde astia
0
0
deci blonda e belea, mama ce-i stralucesc cracii. e cam de tavalit! cum sa nu-ti doresti sa te controleze cineva asa?
0
0
Complimenti domnule comisar ,isi bat joc de noi,dupa atatea dezvaluiri mai bine mancam acasa.
0
0
Ai uitat de statiunea ta de suflet Costinesti sa nu se imbolnaveasca turistii si faci pe eroul crezand ca-i iei locul lui Mazare ! Tintesti prea sus deodata te-ai facut vedeta ! Se aude prin vecini ca nu mai ai mult si ti se taie creaca de sub picioare domnule HORIA! Ai sa revii la vechile tale obiceiuri sa-ti aduni prostimea in jur sa mai poti visa la postul de primar al comunei Costinesti !Cand o zbura porcul mai intri tu in primarie !
1
2
Nu le mai inghititi ca pelicanii. Ce spune individul de la OPC nu este adevarat. Nu le mai luati neregate. Individul face parte dintr-o familie de comunisti care arestau dusmanii poporului in anii 50. Sa nu ne mai anureasca cu prostiile lui.
2
3
ESTE NORMAL CE ATI GASIT DACA SE OCUPA CURVA AIA TARANCA SI INFECTUL ALA CU PARCHINSON FAC EVAZIUNE SI DAU BANII CU CAMATA JEGU VREA SA SI CONSTRUIASCA DIN BANII FACUTII ILEGALI
4
0
I-as rupe fasu putin lu blonda aia de la OPC
2
4
Si mai platim si o gramada de bani cica sa mancam bine. Daca suntem prosti. Lasa sa se imbogateasca altii de pe urma noastra!!!
6
0
Horica vei fi schimbat cat de curand. Ai facut mult zgomot cu cei mici iar cu cei mari esti mielusel . Nu este corect cum procedezi.
0
5
si nimeni nu stia nimic ... parca am fi retardati cu totii...
11
0
Ar trebui sa mearga neaparat la adivin! Ce au gasit pana acum e minciuna pe langa ce o sa gaseasca acolo!
12
1
Executat in fata restaurantului rapid ca exemplu!
21
0
asa se mananca in Tailanda.
11
3
Sincer mie mi-a placut mancarea si atmosfera de acolo
4
17
Se lauda ca va interveni Stroie de la RAJA, deoarece ii face mese festive. Horia te schimba banditi de la PSD. Pe surse se aude ca Stroie si a trimis consilierul personal la Horia. Este adevarat?
7
1
Care este numele inspectoarei OPC blonda, cu pulpitele f bine bronzate ? Arata bine, cum dau de ea?
10
1
Aceasta "mizerie" de unitate de alimentatie publica nu a fost verificata deoarece patronul era "protejat" de Porcusor care acum este la "mititica" ! O.P.C.-ul daca are sange in COAIE, ar trebui urge t sa mearga la Agigea la "Golful Pescarilor" si la "Pescaria lui Matei" sa vezi acolo JEG !
23
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614