REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.7° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

JALE PE AUTOSTRADA SOARELUI! Pericol de explozie, după ce s-a răsturnat o cisternă cu kerosen

JALE PE AUTOSTRADA SOARELUI! Pericol de explozie, după ce s-a răsturnat o cisternă cu kerosen

Replica API 12 iulie 2018 | 00:00 243

Accident şi pe sensul de mers către litoral

Accident şi pe sensul de mers către litoral

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat miercuri, 11 iulie, că pe autostrada Soarelui, la kilometrul 79, pe sensul către capitală, o autocisternă încărcată cu combustibil lichid (kerosen), s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Din rezervorul autovehiculului au fost înregistrate scurgeri de carburant, existând pericolul unei explozii, aşa că au izolat zona, iar circulaţia a fost deviată. Cercetările poliției rutiere vor stabili cauzele producerii accidentului.

Zona este izolată pe o suprafață de 500 m. Circulația a fost întreruptă între Drajna și Lehliu. ”DRDP Constanța este pregătită să intervină cu materiale neutralizante, nisip și macara pentru curățarea și degajarea cailor de rulare. Se așteaptă decizia Inspectoratului pentru Situații de Urgență care coordonează operațiunea”, au precizat reprezentanții DRDP. Intervenţia nu se încheiase nici la orele serii.

Pentru a se permite transborbordarea combustibilului traficul a fost deviat după cum urmează: pentru cei care vin dinspre litoral de la kilometrul 105 localitatea Drajna pe DN3A până în localitatea Lehliu de unde se reintră pe autostradă; pentru cei care vin dinspre capitală de la kilometrul 64 localitatea Lehliu pe DN3A până în localitatea Drajna de unde se reintră pe autostradă.

Nu a fost însă singurul incident pe Autostrada Soarelui, în cursul zilei de ieri! Miercuri seara, pe sensul de mers către litoral, un accident rutier punea în mişcare o ambulanţă, echipaje de Poliţie, dar şi o maşină de tractări auto. De la faţa locului, pe tronsonul dintre Medgidia şi Constanţa, au fost preluate două victime.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218