REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.2° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.2° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

JALE! TREI persoane au MURIT în trafic. OPT sunt RĂNITE

JALE! TREI persoane au MURIT în trafic. OPT sunt RĂNITE

Replica API 16 august 2020 | 17:00 5168

Trei persoane și-au pierdut viața și alte 8 sunt rănite, ca urmare a două accidente produse în Ialomița.

Sâmbătă dimineața, în jurul orei 9, pe DJ 212 în zona localității Movila s-a produs un accident de circulație soldat cu decesul a 2 persoane și vătămarea corporală a altor 3.

Din primele verificări efectuate a reieșit că, în timp ce conducea un autoturism din direcția Movila către Fetești pe DJ212, un bărbat de 28 ani din comuna Movila ar fi depășit pe linie continuă și a lovit frontal un alt autovehicul care circula regulamentar din sens opus, la volanului căruia se afla un bărbat de 36 de ani.

În urma evenimentului rutier a rezultat decesul a doua persoane și rănirea altor 3, acestea fiind transportate la unități medicale. Se continua cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpa și vătămare corporală din culpă.

Accident grav și în Urziceni

În dimineața de sâmbătă, în jurul orei 10:00 pe DN 2 în zona municipiului Urziceni s-a produs un accident de circulație soldat cu decesul unei persoane și rănirea altor 5.

Din primele verificări efectuate a reieșit că în timp ce un bărbat de 49 ani ar fi efectuat o manevra de întoarcere a autoturismului, a fost impactat de un alt autovehicul.

În urma evenimentului rutier au rezultat decesul unei persoane și rănirea altor 5, acestea fiind transportate la unități medicale.

Se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

D.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
se raresc prostii vinovati, dar e pacat, mare pacat ca mai iau cu ei si multi nevinovati!atentie deci la cei ce se nasc ...prosti, e pericol mare!
1
0
sa-i vezi ce se baga, vin din spate, iti dau flash-uri, stau in curul tau, depasesc si iti taie imediat fata. MOARTE VOUA, astora cu opel si volksvagin dar mai ales a copiilor vostri ca tot retarzi au iesit din voi!!!
1
0
Depasirea in situatii complicate , lipsa de vizibilitate , linie continua , viteza , si toate astea datorita LIPSEI DE DISCERNAMANT al soferilor , mai mult de 50 % nu ar avea ce cuta pe strada , sunt prosti facuti gramada ! Pe langa examenul psihologic ar trebui si niste teste de inteligenta....
6
0
Mie imi provoaca greata toti"inteligenti" astia care nu au nimic de zis si atunci baga texte de genul"toti prosti comenteaza stirea asta,sa-mi bag pwla in voi de postaci prosti,toti retarzi comenteaza,ect",spune ceva tu ma desteptule daca te duce bostanu pentru ca fraze dastea ca tine scriu si copiii de clasa a doua.
5
3
Doar retarzii comenteaza la astfel de cazuri .
3
7
intrebarea este daca cel care a depsit pe linie continua avea permis?
4
0
gigi esti un mare prost si atat
6
3
au iesit taranii coboriti din copac pe sosele.Stati dreq acasa in tl,cl,gj,gj,sv,bt,vn,mh,if,b,bouarilor!
6
6
Scoala de soferi instructor absolvent de facultate transporturi rutiere ,minim 6 luni si 5000 km parcursi de cursant.
7
1
Dj212 e plin de cruci. Autoritatile ce fac? D c nu pun parapeti? In primul accident au murit ambii soferi si o fetita de 10 ani. Pt ca un garoi a depasit pe linie continua, fara vizibilitate!
11
0
Nu exista drumuri proaste. Exista doar soferi prosti, idioti si femeile.
17
7
Dobitoci sunt cei care au proiectat asemenea drumuri E85 pe care se merge cu viteza mai mare ca pe autostrada !
11
3
Nu avea volan pe dreapta dar il are acum!
8
1
e bine ca nu avea volan pe dreapta,ca asta ar fi fost cauza ....nu prostia
6
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218